Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on merkittävä sopimus! – NHL-hyökkääjälle ansaittu jatkosopimus

Calgary Flamesin Walker Duehr.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella karusti ja monien suureksi yllätykseksi pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Calgary Flames on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Flames on tehnyt tällä kaudella joukkueen riveistä paikan ryövänneen yhdysvaltaisen kanssa sopimuksen, joka on monivuotinen.

GM:nsä tämän kauden päätteeksi potkinut Calgary Flames on tehnyt mielenkiintoisen jatkosopimuksen. Flames on kiinnittänyt kaksivuotiseen jatkosopimukseen yhdysvaltaishyökkääjä Walker Duehrin. Duehr on 25-vuotias oikealta laukova laitahyökkääjä, joka on toisin Etelä-Dakotan osavaltion Sioux Fallsin kaupungista.

Duehr on NHL:n varaamaton monipuolinen laitahyökkääjä, joka teki toissa kaudella debyyttinsä Flamesin riveissä. Duehr pelasi kaudella 2021-22 yhden ottelun Flamesin paidassa, mutta tällä kaudella pelejä kertyi yhteensä 27 kappaletta. Näissä syntyi yhteensä seitsemän maalia ja 11 tehopistettä.

Kolmella edellisellä kaudella AHL:ssä Duehr on paukuttanut yhteensä 105 otteluun 49 tehopistettä. Ennen ammattilaisuraansa Duehr pelasi Minnesota State yliopistossa, Mankaton joukkueessa. Yliopistossa parhaalla kaudella hyökkääjä tykitti 17 tehopistettä.

Täksi kaudeksi Flamesin pelaajasopimuksista loppuvat Milan Lucicin, Nick Ritchien, Trevor Lewisin, Troy Stecherin ja Michael Stonen sopimukset. Toistaiseksi joukkueella on reilut 80 miljoonaa dollaria käytettynä pelaajasopimuksiin ensi kaudeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL