Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Patrik Laine mukaan MM-kotikisoihin! – Nämä NHL-tähdet jo varmistaneet tulonsa Leijoniin

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine teki 19. maalinsa.
AOP

Tampereella pelataan toukokuussa jo toisena vuotena putkeen jääkiekon MM-kisat. Suomen jääkiekkomaajoukkue on hallitseva maailmanmestari viime kevään kotikisoista ja joukkue on saamassa jälleen jalkeille todella kovan nipun. Mukana on jo lukuisia suomalaistähtiä ja yksi kovimmista on Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Patrik Laine. Laine liittyy joukkueen vahvuuteen lähipäivinä.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue saa kevään MM-kisoihin todella mielenkiintoisen vahvistuksen. Tamperelaiset jääkiekkofanit ottavat tuoreimman uutisen mielenkiinnolla vastaan, kun Tampereen Tapparan kasvatti Patrik Laine liittyy joukkueen vahvuuteen. Laine on ollut mukana urallaan kerran aiemmin MM-kisoissa ja tuolloin Suomi taipui MM-finaalissa Kanadalle 2-0 -lukemin. Näissä kisoissa Laine iski kymmeneen peliin seitsemän maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Tämän jälkeen hyökkääjä siirtyi NHL:n.

Columbus Blue Jacketsia NHL:ssä edustava Laine iski menneellä kaudella loukkaantumisista huolimatta 22 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Kolmella Blue Jacketsissa vietetyllä kaudella hyökkääjä on paukuttanut yhteensä 58 maalia. Parhaalla kaudellaan Laine teki Winnipeg Jetsissä yhteensä 44 maalia.

Laineen lisäksi joukkueessa on NHL-pelaajista jo Olli Määttä ja Kasperi Kapanen. Maalivahdeista Juuse Saros ja Ville Husso ovat kieltäytyneet. Kenttäpelaajista Philadelphia Flyersia edustava Rasmus Ristolainen ei ole maajoukkueen käytettävissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat