Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmea tappio – ”Se on vain yksi peli”

Minnesota Wildin Mats Zuccarello maalinteossa Dallas Starsin Jake Oettingeria vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käydään todella kovaa taistelua Dallas Starsin ja Minnesota Wildin välisessä ottelusarjassa. Kolmen ottelun jälkeen ottelusarja on Wildille 2-1 ja seuraavassa ottelussa joukkueella on jo mahdollisuus työntää Stars kuilunreunalle. Kolmas ottelu oli todella fyysinen otatus.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild otti tyylikkään 5-1 -kotivoiton Dallas Starsista. Voitolla Wild siirtyi ottelusarjassa johtoon kolmen pelin jälkeen. Seuraava ottelu pelataan myös Wildin kotiareenalla, joten joukkueella on kotiyleisön edessä mahdollisuus siirtyä jo yhden voiton päähän toisesta kierroksesta. Wild on edellisen kerran selviytynyt ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon keväällä 2015.

Starsia vastaan pelatussa kolmannessa ottelussa joukkueen ykköskenttä nousi isoon rooliin. Paluun kokoonpanoon tehnyt Ryan Hartman vietti kolmen tehopisteen iltaa ja Mats Zuccarello viimeisteli kaksi maalia. Hartman teki itse joukkueensa viidennen maalin tyhjiin ja syötti Zuccarellon osumat. Muista maaleista vastasivat Marcus Johansson ja Marcus Foligno. Ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Wildin paidassa pelannut entinen Starsin luottopuolustaja John Klingberg syötti kaksi joukkueensa viidestä maalista.

Wild otti ottelun haltuunsa vahvalla liikkeellä ja fyysisellä pelaamisella. Siihen Stars ei löytänyt lääkkeitä, mutta päävalmentaja Pete DeBoer ei ole huolissaan tästä.

– Kun häviät, on ihan sama meneekö ottelu 1-0 vai 5-1. Se on vain yksi peli. Me olemme nyt 2-1 -voitossa takana ja meillä on seuraavassa ottelussa mahdollisuus tasata voitot. Jos pelaamme loistavan pelin täällä seuraavaksi, niin saamme sen vireen jatkettua myös viidenteen otteluun kotijäälle. Siihen me pyrimme.

Ottelusarjan neljäs kamppailu on maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL