Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – NHL:n supertähti palaamassa kokoonpanoon

Tampa Bay Victor Hedman, Toronto Auston Matthews
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelataan ensimmäisen kierroksen kolmas ottelukierros loppuun sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kolmella edellisellä kaudella NHL:n finaaleihin edennyt Tampa Bay Lightning on mielenkiintoisen haasteen edessä, kun joukkue pelaa ensimmäistä kertaa ottelusarjassa kotonaan Toronto Maple Leafsia vastaan. Kahteen ensimmäiseen otteluun kumpikin joukkue on takonut kertaalleen seitsemän maalia taululle.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning hakee kotivoittoa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavasta ottelusta Toronto Maple Leafsia vastaan. Lightning voitti ottelusarjan ensimmäisen osan vieraissa 7-3 -lukemin, mutta kyykkäsi toisessa ottelussa ja taipui 7-2 -lukemin. Toisessa ottelussa joukkue joutui pelaamaan ilman kahta luottopuolustajaansa, eli Victor Hedmania ja Erik Cernakia. Heidän tilalleen kokoonpanoon nousivat Haydn Fleury ja kokenut Zach Bogosian.

Ottelusarjan toisessa pelissä etenkin Fleury oli melko pahasti ongelmissa Maple Leafsin paineen alla. Bogosian on pelannut jo useamman kauden NHL:ssä kovia pelejä, joten kanadalaispuolustajan pelaaminen pudotuspeleissä ei ole Lightningille ongelma. Lauantain aamujäiden perusteella on kuitenkin todennäköistä, että ruotsalaistähti palaa Lightningin takalinjoille kolmanteen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL