Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmontonille lisää ongelmia luvassa – Loukkaantunut Kings-tähti palaa kokoonpanoon

Los Angeles Kingsin kanadalaistähti Gabriel Vilardi.
AOP

Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelusarjan toinen osaottelu pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kings onnistui viemään ottelusarjan ensimmäisen osan nimiinsä, joten joukkue on loistavassa tilanteessa käy toisessa ottelussa miten tahansa. Oilersin osalta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin voitto, sillä ottelusarjan seuraavat kamppailut pelataan enkelten kaupungissa.

Todd McLellanin valmentamalle Los Angeles Kingsille tuli hurjan hyviä uutisia. Joukkueen kanadalainen huippulupaus Gabriel Vilardi on palannut pelikuntoon ja on mukana ottelusarjan toisessa kamppailussa Jay Woodcroftin valmentamaa Edmonton Oilersia vastaan. Vilardi on kärsinyt selkävaivoista. Vahvan syyskauden pelannut hyökkääjä teki runkosarjassa 23 maalia ja ottanee paikan kolmoskentästä toiseen otteluun.

Kings voitti ottelusarjan ensimmäisen ottelun ensimmäisessä jatkoerässä 4-3 -lukemin Alex Iafallon osumalla. Kings nousi ottelussa 3-1 -tappioasemasta tasoihin päätöserän viimeisellä kympillä.

Ensimmäisessä ottelussa Kingsin Adrian Kempe iski kaksi maalia ja kapteeni Anze Kopitar teki neljä tehopistettä. Kopitar teki viimeisellä minuutilla tasoituksen ja syötti kolme muuta osumaa.

– Me emme voi voittaa tätä ottelusarjaa, jos pelaamme kuten pelasimme ensimmäisen pelin. En pyydä meidän pelaajilta mitään kymmenen prosentin parannusta. Prosentti jokaiselta lisää yksinkertaisiin juttuihin pelin sisällä ja olemme parempia, kertasi McLellan ennen toista ottelua.

Ottelusarjan toinen kamppailu käynnistyy Suomen aikaa noin kello 5.20. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL