Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintzin tähdittämälle Dallasille karmeita uutisia – Tähtihyökkääjä sivussa seuraavasta pelistä

Joe Pavelski talutettiin kaukalosta ulos.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäisen ottelun Minnesota Wildia vastaan hävinnyt Dallas Stars sai karmaisevia uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä ei ole pelikunnossa vielä ottelusarjan toisessa kamppailussa. Yhdysvaltalaistähti loukkaantui ensimmäisessä ottelussa. Nyt kentät Starsin osalta menevät hieman uusiksi toiseen otteluun, joka on torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars sai karmaisevia uutisia. Joukkueen ensimmäinen kamppailu Minnesota Wildia vastaan pudotuspeleissä kääntyi tappioksi toisessa jatkoerässä, vaikka Stars oli etenkin viimeiset 50 minuuttia ottelusta parempi.

Stars menetti ottelussa Joe Pavelskin, joka sai kovan taklauksen Wildin kanadalaispuolustaja Matthew Dumbalta.

Dumballe tuomittiin puhtaan taklauksen jälkimainingeista kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta. Pavelski sai aivotärähdyksen lyötyään päänsä jäähän voimalla.

– Se, että hänellä on aivotärähdys ei ole varmastikaan mikään salaisuus. Pavelski on tällä hetkellä aivotärähdysprotokollassa ja tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Tänään hän voi hallille tullessaan jo paremmin kuin eilen, kommentoi päävalmentaja DeBoer.

Pavelskin paikan ykköskentässä joukkueen maalit iskeneiden Roope Hintzin ja Jason Robertsonin rinnalta otti Tyler Seguin. Seguin jatkaa ykköskentässä myös toisessa ottelussa. Ty Dellandrea pelaa jatkossa neloskentän sijaan yhdessä Mason Marchmentin ja Max Domin kanssa kakkoskentässä. Joel Kiviranta nousee kokoonpanoon ja menee neloskenttään Radek Faksan sekä Luke Glendeningin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL