Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

MM-kotikisat täyttyy NHL-tähdistä! – Leijonille hurjat avut

Detroit Red Wingsin Olli Määttä kirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen.
AOP

Viime keväänä Tampereella pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa maailmanmestaruutta juhlinut Suomen jääkiekkomaajoukkue on saanut kovia vahvistuksia tämän kevään kisoihin. NHL:stä on jo kaksi huippupelaajaa ilmoittaneet tulostaan maajoukkueen palveluksiin. Kumpikin suomalaispelaaja liittyy Leijonien riveihin lähiaikoina.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue on saanut kaksi todella kovaa vahvistusta Tampereella pelattaviin MM-kotikisoihin. Leijonien paidan pukee päälle kesken kauden St. Louis Bluesin riveihin siirtynyt laitahyökkääjä Kasperi Kapanen ja Detroit Red Wingsin suomalaispuolustaja Olli Määttä.

Kumpikaan ei ole aiemmin urallaan edustanut Suomea jääkiekon MM-kisoissa. Kapanen oli voittamassa Helsingissä 2016 alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Kapanen iski turnauksen loppuottelussa Venäjää vastaan voittomaalin jatkoajalla. Määttä on edustanut Leijonia World Cupissa ja olympialaisissa, mutta MM-kisat ovat aina jääneet väliin miehissä.

Määttä on kymmenvuotisella NHL-urallaan juhlinut kahdesti Stanley Cup -mestaruutta Pittsburgh Penguinsin paidassa. 29 vuotta elokuussa täyttävä puolustaja on pelannut urallaan 612 ottelua maailman parhaassa jääkiekkoliigassa ja tehnyt näissä 159 tehopistettä.

Kuopiosta kotoisin oleva 27 vuotta kesällä täyttävä Kapanen on urallaan pelannut NHL:ssä kahdeksan kauden ajan. Pelejä on vyölle kertynyt 387 kappaletta ja tehopisteitä 186. Maaleja suomalainen on paukuttanut 78 kappaletta. Urallaan Kapanen on edustanut Penguinsia, Bluesia ja Toronto Maple Leafsia.

Philadelphia Flyersissa vahvan kauden pelannut suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ei osallistu tälläkään kaudella MM-kisoihin. Ristolaisen MM-kisat estää vamma, joka tarvitsee hoitoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat