Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelta kova ilmoitus! – Nämä pelaajat eivät jatka organisaatiossa

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin yrittää maalintekoa Cam Talbotille.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella merkittävän nousun pohjamudista pudotuspelien kynnykselle tehnyt Ottawa Senators teki kovan ilmoituksen. Joukkue ei ole tekemässä muutamien pelaajien kanssa jatkosopimuksia ja yksi tähtipelaaja odottaa organisaation omistajatilanteen ratkeamista. Senators pyrkii olemaan ensi kaudella pudotuspelijoukkue.

NHL:n itäisessä konferenssissa lähelle pudotuspelipaikkoja noussut Ottawa Senators on mielenkiintoisen kesän edessä. Joukkueen ykköstavoite on saada selvä ykkösmaalivahti tulevalle kaudelle, jotta tämän kauden kaltaista maalivahtirulettia ei enää nähtäisi.

Maalivahtimarkkinoille joukkueen uskovan lähtevän nopeasti, sillä kokenut Cam Talbot ei ole jatkamassa joukkueen palveluksissa

– Tarjosimme hänelle vuoden mittaista sopimusta, mutta hän halusi kaksi vuotta. Olimme liian kaukana toisistamme, joten on parempi, että Talbot hakee työpaikkaa toisaalta, kertoi GM Pierre Dorion.

Puolustuksen osalta Nick Holdenin kanssa Senators ei ole tekemässä jatkosopimusta, mutta Travis Hamonic saattaa jatkaa joukkueen palveluksissa, mikäli suostuu lyhyeen sopimukseen.

Hyökkäyksen supertähti Alex DeBrincat on rajoitettu vapaa agentti. DeBrincat on valmis tekemään pitkän jatkosopimuksen organisaation kanssa, kun omistajatilanne selviää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL