Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aho laukoi upean maalin! – Carolinalle elintärkeä voitto

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 200. maalinsa NHL:ssä.
AOP

Carolina Hurricanes ja New York Islanders aloittivat oman NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen sarjansa. Raleighissa nähtiin todella viihdyttävä jääkiekko-ottelu, jossa erikoistilanteet nousivat merkittävään rooliin. Suomalaisia nähtiin myös tulostaululla.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes piti kotiedustaan kiinni NHL:n pudotuspeleissä. Hurricanes kaatoi pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa New York Islandersin kahden ylivoimamaalin turvin 2-1 -lukemin.

Hurricanesilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Sebastian Aho ja Stefan Noesen. Kumpikin kotijoukkueen maaleista syntyivät ylivoimalla. Ahon ja Noesenin maaleihin esityön teki Brent Burns. Avauserässä Burns petasi upealla syötöllä Aholle paikan ja toisessa erässä Noesen ohjasi Burnsin tulisen laukauksen ohi loistavasti pelanneen Ilya Sorokinin.

Venäläiselle kertyi ottelussa 35 koppia. Islandersin ainokaisen ottelussa teki puolustaja Ryan Pulock toisen erän alussa. Antti Raanta torjui ottelussa voiton eteen yhteensä 25 kertaa.

Hurricanesin ylivoima on tehokas

Hurricanes aloitti ottelusarjan tekemällä kahdesta ensimmäisestä ylivoimastaan heti maalit. Ottelun avauserässä kotijoukkue siirtyi Ahon maalilla johtoon, kun ylivoimaa kului ainoastaan viisi sekuntia. Toisen erän alussa Hurricanes karkasi ylivoimalla jo 2-0 -johtoon, kun Noesen ohjasi tähtipuolustaja Burnsin vedon ohi voimattoman Sorokinin.

Islanders sai kuitin heti 2-0 -maalin jälkeen, kun hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen puolustaja Pulock laukoi kiekon kohti Raantaa, joka ohjasi omalla mailallaan kiekon yläkulmaan. Hurricanes onnistui kahdesti neljällä ylivoimallaan maalinteossa ottelun kahteen ensimmäiseen erään ja kotijoukkue onnistui eliminoimaan kaikki kolme Islandersin ylivoimayritystä.

Ottelun päätöserän alussa vierailla oli paikkansa tehdä tasoitusmaali, mutta Raanta teki pari todella isoa torjuntaa. Kummallakin oli vielä päätöserässä paikkansa lisämaalien tekoon, mutta lopulta maaleja ei nähty.

Ottelusarjan toinen kamppailu pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL