Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kakko vastaan Jack Hughes! – NHL:n entiset kärkivaraukset kohtaavat pudotuspeleissä

New Jersey Devils yrittää pitää Kaapo KakonNew York Rangersin kurissa.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyivät ensimmäisen neljän ottelun osalta tiistaina. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistetään toinen puolikas pudotuspelipareista. NHL:n itäisen konferenssin puolella nähdään todella mielenkiintoiset taistot. Metropolien divisioonan kakkonen ja kolmonen, eli New Jersey Devils, ja New York Rangers ottavat toisistaan mittaa. Tämä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pudotuspeleissä sitten konferenssifinaalien 2012.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils pelasi hurjan runkosarjan ja otti koko organisaationa merkittävän askeleen eteenpäin. Gerard Gallantin valmentama New York Rangers lähti jo syksyllä kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista loistavasti sujuneen viime kauden jälkeen. Viime kaudella Rangers johti NHL:n itäisen konferenssin finaaleja Tampa Bay Lightningia vastaan jo voitoin 2-0, mutta hävisi tämän jälkeen neljä ottelua putkeen.

Devilsiä on rakennettu maltilla ja jo tällä kaudella hyvissä ajoin tehdyt pitkät jatkosopimukset lupaavien keskushyökkääjien kanssa tuottaa hedelmää. Kaksi entistä ykkösvarausta eli Jack Hughes ja kapteeni Nico Hischier kuuluvat NHL:n eliittikaksikoihin, kun vertaillaan joukkueiden kärkisenttereitä. Hughes saavutti runkosarjassa 99 tehopistettä ja sveitsiläistähti säesti taustalla erinomaisesti.

Rangers vahvisti jo ennestään vahvaa runkoa NHL:n siirtojen takarajalla hankkimalla tähtiä riveihinsä Vladimir Tarasenkon ja Patrick Kanen muodossa. Mikäli joukkueen kokoonpano klikkaa pudotuspeleissä kohdilleen, niin Kaapo Kakon sekä Niko Mikkolan edustamaa joukkuetta on vaikea pysäyttää.

Ottelusarjassa nähdään hieno kohtaaminen, kun kesällä 2019 NHL:n numeroilla yksi ja kaksi varatut Hughes sekä Kakko kohtaavat. Yhdysvaltalaissentteristä on tullut lyhyen uransa aikana jo supertähti sarjaan, mutta Kakosta muovautuu hiljalleen erinomainen kahdensuunnan laitahyökkääjä.

Devilsin ja Rangersin välinen ottelusarja käynnistyy keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjasta edetään neljällä voitolla jatkoon.

Kuuntele myös mitä NHL-podcast Kaukosenlaidalla on mieltä alkavasta ottelusarjasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL