Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Joonas Korpisalolta superilta! – Los Angeles Kings haki ryöstön Edmontonista

Joonas Korpisalo torjui Los Angeles Kingsin maalilla voiton Edmonton Oilersista.
AOP

NHL:n yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista noussut Edmonton Oilers aloitti pudotuspelit vakuuttavasti. Joukkue kaatoi kotiyleisönsä edessä viime kaudesta vahvistuneen Los Angeles Kingsin viihdyttävän taiston myötä. Ottelusarja jatkuu Edmontonissa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings järjesti melkoisen esityksen Edmonton Oilersin vieraana. Kings nousi ottelun päätöserässä 3-1 -tappioasemasta tasoihin ja ensimmäisessä jatkoerässä voittoon. Kingsin voittomaalista vastasi ylivoimalla Alex Iafallo.

Kingsin ykköstähdet ottelussa olivat suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo ja slovenialaiskapteeni Anze Kopitar. Korpisalo torjui ottelussa yhteensä 38 kertaa ja Kopitar iski neljä tehopistettä. Kopitar naulasi tasoituksen ylivoimalla kolmannen erän lopussa ja oli tekemässä esityötä Lizotten voittomaaliin. Kingsin kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi ruotsalaishyökkääjä Adrian Kempe, joka rikkoi runkosarjassa 40 maalin rajan.

Oilers maalit ottelussa menivät Evan Bouchardin ja kahdesti osuneen Leon Draisaitlin nimiin. Stuart Skinner torjui kotijoukkueen maalilla 31 kertaa.

Kuuden maalin varsinainen peliaika

Ottelun avauserässä Oilers osui kahdesti, kun Draisaitl aloitti maalinteon ja kanadalaispuolustaja Bouchard lisäsi kahden miehen ylivoimalla johdon kahteen. Toisessa erässä ei maaleja nähty ja peli oli kokonaisuudessaan paljon tasaisempaa vääntöä kuin ensimmäinen erä.

Kolmannen erän alussa Kings nousi maalin päähän, kun ruotsalaishyökkääjä iski illan ensimmäisensä. Draisaitl vei erän puolivälissä illan toisellaan Oilersin uudestaan kahden maalin johtoon, mutta Kempe nosti Kingsin vielä kerran peliin mukaan.

Kings nousi ottelussa vielä tasoihin ja vei ottelun jatkoerään, kun kapteeni Kopitar iski 17 sekuntia ennen päätössummeria tasoituksen ylivoimalla.

Jatkoerän ensimmäisellä kympillä Oilersin kovaotteiselle puolustaja Vincent Desharnaisille tuomittiin jäähy, jonka aikana Kings onnistui ratkaisemaan ottelun.

Ottelusarja jatkuu torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL