Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja taklaus! – Roope Hintzin ketjukaveri talutettiin pukukoppiin

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Joe Pavelski.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyivät tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n läntisen konferenssin puolella käynnistyi ensimmäisenä Dallas Starsin ja Minnesota Wildin välinen sarja, josta tunnetta ei puuttunut etenkään kahden ensimmäisen erän osalta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars koki ikävän menetyksen pudotuspelien kotiavauksessaan. Starsin tähtihyökkääjä Joe Pavelski jäi Minnesota Wildin kanadalaispuolustaja Matt Dumban kovan taklauksen alle toisessa erässä.

Dumba ajoi voimalla Starsin ykköskentän laitahyökkääjää vastapalloon Wildin puolustusalueella. Taklaus itsessään oli puhdas, mutta tilanteessa Pavelski löi päänsä jäähän ja talutettiin kentältä Stars-pelaajien avustamana pukukopin puolelle.

Tilanteesta tuomittiin videotarkastusten jälkeen kummallekin joukkueelle väkivaltaisuudesta kahden minuutin rangaistukset. Lisäksi Starsin Max Domi sai tappelemisesta kymmenen minuutin rangaistuksen.

Ottelussa kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan 2-2. Stars iski kaksi ylivoimamaalia toisessa erässä. Roope Hintz teki terävällä rannelaukauksella 1-1 -tasoituksen ja Jason Robertson onnistui myös maalinteossa, kun Stars siirtyi 2-1 -johtoon.

Wildilta avauserässä onnistui ylivoimalla puolustaja Jared Spurgeon ja toisessa erässä keskushyökkääjä Sam Steel teki tasoituksen läpiajosta ohi Jake Oettingerin. Steelille maali oli pudotuspeliuran ensimmäinen. Miro Heiskasella oli kahteen erään ottelussa koossa yksi syöttöpiste.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL