Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maailman paras hyökkääjä valmiina! – Joonas Korpisalo pyrkii torjumaan kanadalaistähden aikeet

Edmonton Oilersin Connor McDavid Los Angeles Kingsiä vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät. Tuttuun tyyliin pudotuspeleissä on mukana kahdeksan parasta joukkuetta kummastakin konferenssista. NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa sijoille kaksi ja kolme yltäneet joukkueet kohtaavat toisensa. Kakkoseksi päässyt Edmonton Oilers saa haasteen viime kaudesta merkittävästi vahvistuneelta Los Angeles Kingsiltä.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers nousi tämän kauden aikana yhdeksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista. Oilers kohtasi myös viime vuonna ensimmäisellä kierroksella Todd McLellanin valmentaman Los Angeles Kingsin, joka on vahvistunut merkittävästi viimeisen vuoden aikana.

Tähän ottelusarjaan Oilers lähtee suosikkina Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin myötä. Oilers on myös vahvistanut kaudella puolustustaan Mattias Ekholmilla, jolla on ollut merkittävä vaikutus koko joukkueen tekemiseen. Oilers joutuu silti tekemään täyden päivätyön, mikäli joukkue mielii jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta.

Kingsin maalilla Joonas Korpisalo on ollut erinomaisessa vireessä eikä joukkue kärsi vastaavista loukkaantumisista kuten viime keväänä. Viime keväänä joukkueelta puuttuivat muun muassa Viktor Arvidsson ja Drew Doughty kokoonpanosta, joilla on merkittävä vaikutus, kun Kings puolustaa McDavidia.

Oilersin ja Kingsin välinen ottelusarja käynnistyy tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjasta edetään neljällä voitolla jatkoon.

Kuuntele myös mitä NHL-podcast Kaukosenlaidalla on mieltä alkavasta ottelusarjasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL