Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan floppijoukkueessa isoja siirtoja – ”Hän on tehnyt aivan huipputyötä…”

Oulun Kärpät juhlii voittoa vieraskaukalossa.
AOP

Liigan pudotuspeleissä jo ensimmäisellä kierroksella Kouvolan KooKoon käsittelyssä kaatunut Oulun Kärpät on tehnyt rajuja ratkaisuja toimiston puolella. Organisaation pitkäaikainen urheilujohtaja jättää tehtävänsä ja nyt Kärpät hakee uutta vetäjää koko projektille.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät on tehnyt urheilujohdon puolella merkittävän muutokset. Organisaation pitkäaikainen urheilujohtaja Harri Aho jättää tehtävän välittömästi ja uutta henkilöä katsellaan pestiin. Marjamäki saa kuitenkin jatkaa Kärppien päävalmentajana myös jatkossa.

Aho on toiminut Kärppien urheilujohtajana vuodesta 2009 lähtien. Hänen aktiiviaikanaan Kärppien edustusjoukkue saavutti kolme Suomen mestaruutta, yhden SM-hopean sekä yhden SM-pronssin.

– Harri on ollut mukana voittamassa mitaleja ja mestaruuksia. Hän on tehnyt aivan huipputyötä. Tässä kohtaa haluan sanoa Harrille vilpittömät kiitokset Kärppien puolesta siitä, mitä hän on osakeyhtiön puolella tehnyt, kiittää Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen Kärppien maanantaisessa tiedotteessa.

Virkkusen mukaan Kärppien taustalla on tehty tarkasti töitä päättyneen kauden jälkeen.

– Vähän on vedetty ensin happea. Olen oppinut tämän 2013, kun on viimeksi ollut vastaavanlainen tilanne. Haluttiin vähän rauhoittaa tilannetta ja katsoa, mitä tapahtuu. Ei todellakaan olla oltu toimettomina, vaan palavereita on pidetty todella paljon ja yritetty oppia tehdyistä virheistä, kertoo Virkkunen.

Organisaatiolla on edessään uuden urheilujohtajan rekrytoiminen. Toimenkuvan täyttämiseen saakka joukkueen rakentamista jatkavat yhteistuumin nuorten kehityspäällikkö Jari Laukkanen, kehitysjohtaja Lasse Kukkonen sekä toimitusjohtaja Virkkunen yhteistyössä edustusjoukkueen valmennuksen kanssa.

– Mielestäni paras ratkaisu Kärpille on, että haemme vetäjää urheilutoimenpuolelle laajasti ulkopuolelta. Olen itse siinä mukana auttamassa Tommia. Siihen saakka, että löydämme tehtävään uuden ihmisen, rakennamme arkea yhdessä Laukkasen ja Marjamäen kanssa, kommentoi Lasse Kukkonen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga