Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkovilla paljon tehtävää! – Florida NHL:n pudotuspeleihin suurena haastajana

Boston Bruins suosikkina Aleksander Barkovin Florida Panthersia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät. Tuttuun tyyliin pudotuspeleissä on mukana kahdeksan parasta joukkuetta kummastakin konferenssista. NHL:n itäisen konferenssin puolella voiton vienyt Boston Bruins saa vastaansa Florida Panthersin. Bruins on suuren suuri suosikki, mutta kolmen suomalaishyökkääjän tähdittämä Panthers on iskuasemissa.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins pelasi hämmästyttävän runkosarjan. Bruins voitti NHL:ssä historiallisesti 65 ottelua runkosarjassa ja ylitti kolmella voitolla vanhan ennätyksen. Ottelusarjassa Bruins saa vastaansa Florida Panthersin, jota valmentaa Paul Maurice. Tämä tarkoittaa sitä, että kummassakin joukkueessa on tälle kaudelle uudet valmentajat.

Ottelusarjassa monipuolisuutensa ansiosta Bruins on suuri suosikki. Joukkueen syvyys niin hyökkäyksessä- kuin puolustuksessa on huimaa luokkaa. David Pastrnak iski runkosarjassa 61 maalia ja rikkoi urallaan ensimmäistä kertaa sadan pisteen rajan. Maalivahdeista Linus Ullmark torjui 40 voittoa, jota pidetään kokonaisuutena NHL:ssä kovana rajapyykkinä. Ullmark aloitti runkosarjassa vain 49 ottelua.

Panthersin aseet löytyvät pitkälti hyökkäyksen kärkipelaajista. Mikäli sisäisen pistepörssin ykkösnimi Matthew Tkachuk löytää vireen, niin Bruins tulee olemaan ongelmissa. Myös Aleksander Barkovilta odotetaan uran parhaita pudotuspelejä. Mikäli Barkov ei voita taisteluaan Patrice Bergeronia tai David Krejciä vastaan, niin Panthersilla ei ole palaakaan ottelusarjassa.

Bruinsin ja Panthersin välinen ottelusarja käynnistyy tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjasta edetään neljällä voitolla jatkoon.

Kuuntele myös mitä NHL-podcast Kaukosenlaidalla on mieltä alkavasta ottelusarjasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL