Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtihyökkääjälle pelikieltoa! – Sivussa runkosarjan lopun

Minnesota Wildin ykkösketjun pelaajia. Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello, Ryan Hartman.
AOP

NHL:ssä Keskisessä divisioonassa jo kolmannen sijan varmistanut Minnesota Wild menetti tärkeän pelaajan runkosarjan lopuksi. Wildin huippuhyökkääjälle tuomittiin edellisessä ottelussa tapahtuneesta rikkeestä pelikieltoa, joka pitää tämän sivussa aina pudotuspeleihin asti kokoonpanosta.

NHL:ssä pudotuspelipaikkansa hyvissä ajoin varmistanut Minnesota Wild sai ikäviä uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä Ryan Hartmanille lätkäistiin pelikieltoa yhden ottelun verran. Wildilla on runkosarjaa jäljellä enää yksi kamppailu, joten Hartman nähdään pudotuspeleissä seuraavan kerran joukkueen kokoonpanossa.

Hartman sai estämisestä kahden minuutin rangaistuksen Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa. Hartman esti Jetsin tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlersiä kolmannessa erässä ja sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen.

Wild taipui kotiottelussaan Jetsille 3-1 -lukemin ja tämä varmisti Jetsin pudotuspelipaikan sekä Wildin kolmannen sijan NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa. Wild tulee kohtaamaan ensi viikolla alkavissa pudotuspeleissä divisioonassa kolmanneksi sijoittuneen joukkueen.

Se on tällä hetkellä todennäköisesti Dallas Stars, mutta mikäli Stars kaataa St. Louis Bluesin kahdessa runkosarjan viimeisessä kamppailussa ja Colorado Avalanche menettää pisteenkin, niin Wild kohtaa Avalanchen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL