Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicans haki ryöstön! – Ilves hyytyi lahtelaisten käsittelyssä

Lahden Pelicansin Ben Blood naulasi kahdesti Ilveksen verkkoon.
AOP

Liigan välierät jatkuivat torstaina Tampereella, kun Ilves isännöi välieräsarjan ensimmäisessä kotiottelussaan Lahden Pelicansia. Ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin poikkeuksellisesti Lahdessa ja näistä otteluista voitot tasattiin. Pelicans tuli nälkäisenä Tampereelle ja joukkue onnistuikin hakemaan ensimmäisen kahdesta tarvittavasta ryöstöstä.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans näytti Tampereen Ilvekselle kaapin paikan. Pelicans kaatoi Antti Pennasen valmentaman Ilveksen 3-2 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 -johtoon. Välieristä finaaleihin edetään neljällä voitolla.

Torstaina pelatussa jännittävässä ottelussa Pelicans karkasi johtoon, mutta Ilves nousi 1-0 -tappioasemasta 2-1 -johtoon toisessa erässä. Pelicans pääsi päätöserään tasatilanteesta 2-2. Ottelun päätöserän ensimmäisellä kympillä vieraat siirtyivät johtoon. Puolustaja Ben Blood sivalsi illan toisella osumallaan Pelicansin 3-2 -johtomaalin. Blood vastasi myös joukkueensa ensimmäisestä maalista.

Ilves haki kiivaasti ottelun kolmannen erän lopun tasoitusta, mutta vieraiden maalilla Patrik Bartosak ja puolustusviisikko kestivät. Bartosakille kertyi ottelussa yhteensä 23 torjuntaa. Ilveksen maalille hälytetty Jakub Malek torjui ottelussa vain 14 kertaa.

Bloodin lisäksi vierailta maalinteossa onnistui tehot 1+1 iskenyt Tyler Kelleher. Joni Ikonen syötti kaksi vieraiden maaleista. Ilvekseltä maalinteossa onnistuivat Henrik Haapala ja Tommi Tikka. Kumpaankin tupsukorvien osumiin esityön teki Petri Kontiola, joka pelasi yli 20 minuuttia ottelussa.

Ottelusarjan neljäs ottelu pelataan Nokia Areenassa lauantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga