Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Taistelu tiivistyy! – NHL:n mestarisuosikille arvokas vierasvoitto

Calgary Flames juhlii maalia.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa käydään kovaa taistelua viimeisistä pudotuspelipaikoista. Torstain vastaisena yönä NHL:ssä kohtasivat kaksi näistä paikoista taistelevaa joukkuetta, kun Winnipeg Jets isännöi Calgary Flamesia. Jetsin alkukausi oli vahva ja näytti pitkään siltä, että joukkue marssii helposti pudotuspeleihin. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets kärsi kirvelevän kotitappion Calgary Flamesia vastaan. Darryl Sutterin valmentama Flames haki voiton 3-1 -lukemin toisen ja kolmannen erän maaleillaan. Voitolla Flames nousi läntisessä konferenssissa tasapisteisiin Jetsin kanssa. Joukkueet jakavat konferenssin kahdeksatta sijaa. Jets on sarjataulukossa edellä, sillä joukkueella on kolme varsinaisen peliajan voittoa enemmän kuin Flamesilla.

Runkosarjaa on Flamesilla jäljellä vielä kaksi peliä ja Jetsillä neljä, joten Bownessin johtamalla joukolla on vielä kaikki omissa käsissään. Joukkueelle riittää runkosarjan lopulta sama pistemäärä kuin Flamesilta.

Flamesilta maalinteossa Jetsiä vastaan onnistuivat Andrew Mangiapane, Walker Duehr ja Nikita Zadorov. Duehr iski Zadorovin syötöstä kauden seitsemännellä maalillaan Flamesin 2-1 -johtoon kolmannessa erässä. Zadorov naulasi erän puolivälissä loppulukemat. Mangiapane sai 3-1 -maaliin syöttöpisteen, joten hänellekin merkittiin tehot 1+1 venäläispuolustajan tapaan.

Jetsin ainokaisesta ottelussa vastasi Kyle Connor. Connor iski kotijoukkueen ylivoimalla avauserän 12. minuutilla johtoon. Yhdysvaltalaishyökkääjälle maali oli kauden 31.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL