Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti iskussa! – Mestarisuosikille maukas voitto

New York Rangersin Kaapo Kakko naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa viime kesänä kohdanneet New York Rangers ja Tampa Bay Lightning virittelivät pudotuspelikuntoaan torstain vastaisena yönä. Joukkueet kohtasivat New Yorkin Madison Square Gardenissa ja ottelusta järjestettiin isot maalijuhlat. Kotijoukkueelta suomalaishyökkääjä onnistui maalinteossa.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti henkisesti todella maistuvan voiton torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Rangers kaatoi Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin tylyin 6-3 -lukemin kotiyleisönsä edessä ja tiukensi otettaan kolmannesta sijasta NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa. Rangers tulee ensimmäisellä kierroksella kohtaamaan todennäköisesti New Jersey Devilsin. Lightning kohtaa Toronto Maple Leafsin.

Rangersin tähtinä häärivät huippuottelussa Tyler Motte ja Chris Kreider. Kumpikin iskivät kaksi maalia mieheen. Muut maalit menivät Artemi Panarinin ja Kaapo Kakon nimiin. Patrick Kane ei pelannut ottelussa varotoimenpiteenä. Mika Zibanejad syötti ottelussa kolme maalia. Igor Shesterkin torjui Rangersin maalilla yhteensä 28 kertaa voiton eteen.

Lightningilta maalinteossa onnistuivat puolustaja Darren Raddysh, Alex Killorn ja Brandon Hagel. Maali oli Raddyshin uran ensimmäinen NHL:ssä. 27-vuotias kanadalaispuolustaja debytoi sarjassa viime kaudella. Tällä kaudella 13 otteluun on syntynyt kolme tehopistettä. Andrei Vasilevskiy torjui Lightningin maalilla 31 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL