Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Massiivinen NHL-kierros! – Jopa viisi hattutemppua

Carter Verhaeghe iski Florida Panthersin voittoon Washington Capitalsia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin massiivinen 13 ottelun kierros sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksella nähtiin lukuisia suurimaalisia otteluita mikä tarkoitti myös yksittäisten pelaajien toimesta isoja pisteitä. Kierroksella nähtiin mielenkiintoisia erikoisuuksia, sillä viisi eri pelaajaa onnistuivat tekemään vähintään kolme maalia ja nollapelejäkin nähtiin useampia.

NHL:ssä sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin todella erikoinen kierros. Viidessä eri ottelussa pelaaja onnistui tekemään hattutempun ja yhteensä viisi eri maalivahtia torjui nollapelin.

Hattutempun onnistuivat iskemään Boston Bruinsin David Pastrnak, San Jose Sharksin Noah Gregor, Edmonton Oilersin Leon Draisaitl, Buffalo Sabresin Alex Tuch. Hattutempussa onnistui myös uransa kovimman tehoillan pelannut ja neljä maalia iskenyt Florida Panthersin Carter Verhaeghe.

Nollapelejä juhli viisi eri maalivahtia, kun Oilersin Jack Campbell, Panthersin Alex Lyon, Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevskiy, Carolina Hurricanesin Antti Raanta ja Toronto Maple Leafsin Ilya Samsonov pitivät maalinsa puhtaina.

Ottelukierroksella etenkin NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelu tiivistyi, kun Pittsburgh Penguins sekä New York Islanders taipuivat, mutta Florida Panthers ja Buffalo Sabres voittivat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL