Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lukko selvisi hurjasta kiekkosateesta – Sarja HIFK:ta vastaan kuudenteen peliin

HIFK ja Lukko kohtaavat pudotuspelien puolivälierissä.
AOP

Raumalla pelattiin viihdyttävä ottelua Lukon ja HIFKin välillä. Ottelun sankariksi nousi hurjassa kiekkosateessa loistavasti suoriutunut Lukon alivoima sekä Lukon maalivahti Artyom Zagidulin.

Rauman Lukko kavensi puolivälieräsarjan HIFK:ta vastaan tilanteeseen 3-2, kun se otti voiton kotonaan lukemin 2-1.

Lukko tuli otteluun hyvin ja onnistui tekemään ensimmäiseen erään voittoon riittäneet kaksi maalia. Ensimmäisen niistä iski Harri Kainulainen, kun ottelu oli vanhentunut noin seitsemän minuuttia. Vain 50 sekuntia ja Lukko iski uudestaan. Tällä kertaa asialla oli Tarmo Reunanen.

Lukko istui erän aikan peräti neljään otteeseen kaksiminuuttisella, mutta HIFK ei onnistunut hyödyntämään etsikkoaikaansa ylivoimalla. Toisen erän alussa HIFK:n ylivoima kuitenkin onnistui Antti Saarelan istuessa kampituksesta kaksiminuuttista.

Tämä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi ja voitto näin ollen Raumalle. Ottelun sankarina oli ehdottomasti 45 laukausta pysäyttänyt lukkoveskarin Artyom Zagidulin, joka antoi jäähyilleelle kotijoukkueelle mahdollisuuden voittoon. Kahdeksan kertaa jäähyllä istunut joukkue pelasi kuitenkin hyvää alivoimaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga