Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan Pelicans-KalPa-ottelu nostatti tunteita myös netissä: ”Tuomitsemme jyrkästi kaikenlaisen syrjinnän ja rasismin”

Pelicans KalPa Liiga
AOP

Perjantaina 24.3. Lahdessa pelatun Pelicansin ja KalPan välisen Liigan puolivälieräottelun jälkeen KalPan pelaajaan kohdistettiin sosiaalisessa mediassa rasistista käyttäytymistä. Liigan tiedotti, että Liiga ja sen seurat eivät hyväksy tällaista missään olosuhteissa.

Liigassa pelaavan KalPan pelaaja vastaanotti perjantain Pelicans-ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa yksittäisiltä nimimerkeiltä törkeitä, rasistisia ja aggressiivisia viestejä ottelun tapahtumiin liittyen.

– Tuomitsemme jyrkästi kaikenlaisen syrjinnän ja rasismin. Emme hyväksy emmekä katso läpi sormien etnisyyteen, uskontoon, vakaumukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai kansalaisuuteen liittyvää häirintää missään muodossa, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman painottaa.

Saksman korostaa, että poliisiin ollaan tarvittaessa yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä.

– Lahden Pelicans seisoo samassa rintamassa KalPan ja kaikkien Liigan seurojen kanssa. Vastuullisuus on Pelicansille arvo numero yksi, ja sen myötä yhteisössämme on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, rasismille, vihapuheelle ja kiusaamiselle, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen jatkaa.

Liigan toimitusjohtaja Kati Kivimäki korostaa, että nollatoleranssi on nimenomaan koko Liigan laajuinen yksiselitteinen linja.

– Suhtaudumme asiaan äärimmäisellä vakavuudella. Tässä asiassa ei ole olemassa välimuotoja, sillä vihapuheelle ei ole mitään sijaa Liigassa, Kivimäki sanoo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga