Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

Liiga

Uskomatonta draamaa Liigassa! – Huippujoukkue käänsi pelin tutun sankarin johdolla

Lahden Pelicans juhlii voittoa.
AOP

Liigan puolivälissä käynnistyi toinen ottelukierros. Ainoan poikkeuksen teki Lahden Pelicansin ja Kuopion KalPan välinen ottelusarja, jossa pelattiin jo kolmas ottelu. Kolmannenkin ottelun jälkeen sarjassa sama trendi sai jatkoa, eli kotijoukkueet voittavat pelejä. Lähempänä vierasvoittoa on toistaiseksi ollut KalPa kahteen kertaan.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans käänsi dramaattisesti Liigan puolivälierien kolmannen ottelun nimiinsä. Pelicans kaatoi kotiyleisönsä edessä toistamiseen Tommi Miettisen valmentaman Kuopion KalPan 2-1 -lukemin. Kummassakin puolivälieräsarjan kotiottelussa Pelicans on voittanut samoin lukemin ja aina on sama pelaaja toiminut ratkaisumaalintekijänä.

Maanantaisessa kamppailussa kolme maalia nähtiin ottelun viimeisen viiden minuutin aikana. KalPan Juuso Könönen pääsi ensin erän puolivälierässä yrittämään ratkaisua rangaistuslaukauksesta, mutta Patrik Bartosak venyi hienoon torjuntaan. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Könönen kuitenkin onnistui, kun vajaat viisi minuuttia ennen päätössummeria hyökkääjä hakkasi maalin edustalta kiekon Pelicansin maaliin.

Kotijoukkue nousi ottelussa kuitenkin viimeisen 61 sekunnin aikana tasoihin ja ohi. Ensin Tyler Kelleher tasoitti lähietäisyydeltä pelin 1-1’n. Samaisessa tilanteessa KalPan maalilla lauantaina nollapelin torjunut Juha Jatkola loukkaantui ja maalille vaihdettiin Robin Rahm. Maalin jälkeisestä vaihdosta ottelun viimeisellä minuutilla saatiin nähdä myös voittomaali, kun Lukas Jasek epäonnistui läpiajoyrityksessään, mutta Kelleher tinttasi paluukiekon yläkulmaan ohi voimattoman ruotsalaismaalivahdin.

Ottelusarjassa jatketaan keskiviikoksi Kuopioon, jossa pelataan neljäs ottelu ja samalla haetaan ottelusarjan ensimmäistä vierasvoittoa.