Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

NHL:n huippulupaus ratkaisi Liiga-kamppailun – ”Hurja laukaus!”

Porin Ässien Aleksi Heimosalmi juhlii maalia.
AOP

Liigan puolivälierissä nähtiin ensimmäinen yllätys, kun Porissa Ässät onnistui pitämään kotiedustaan vielä kiinni. Ässät taisteli ottelusarjan Tampereen Ilvestä vastaan tasoihin hienolla kotivoitolla. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä. Ottelusarja jatkuu Tampereella keskiviikkona ja perjantaina Porissa.

Karri Kiven valmentama Porin Ässät selvitti kovan haasteen kotiyleisönsä edessä ja jatkoi vahvaa maaliskuun virettään. Ässät kaatoi täydessä Isomäessä Antti Pennasen valmentaman Tampereen Ilveksen 5-2 -lukemin ja tasoitti puolivälierien ottelusarjan 1-1’n. Ässät on tänä keväänä pelannut kolme kotiottelua ja voittanut ne toistaiseksi kaikki.

Kotijoukkueen sankariksi ottelussa nousi Carolina Hurricanesin varaama huippulupaava puolustaja Aleksi Heimosalmi. Heimosalmi sijoitti hurjalla laukauksella kiekon takakulmaan ohi Marek Langhamerin ottelun päätöserän neljännellä peliminuutilla. Maali oli Heimosalmelle pudotuspelien ensimmäinen ja runkosarja luettuna mukaan kauden kuudes. Runkosarjassa 50 otteluun syntyi tehot 5+12.

Ässien maalilla ruotsalaismaalivahti Niklas Rubin pelasi jälleen todella korkealla tasolla, sillä maalivahdille kertyi yhteensä 36 koppia. Rubinille maalin onnistui Porin illassa tekemään Ilvekseltä Matias Mäntykivi ja Petri Kontiola. Mäntykivi teki toisessa erässä Kontiolan iskemään ylivoimamaaliin esityön.

Ässiltä Joachim Rohdin iski kaksi maalia tyhjiin kolmannen erän loppuun, joten isokokoiselle ruotsalaisveteraanille kertyi yhteensä tehot 2+1. Derek Barach syötti ottelussa kolme maalia. Niklas Appelgren ja Roope Talaja vastasivat kahdesta ensimmäisestä kotijoukkueen tekemästä maalista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga