Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippulupaus säkenöi jälleen!

St. Louis Bluesin maalivahtilupaus Joel Hofer.
AOP

NHL:ssä pudotuspelipaikan aika päiviä sitten menettänyt St. Louis Blues on viime aikoina pelannut pirteästi. Joukkue on paineettomassa tilanteessa pystynyt ottamaan kovia päänahkoja ja aiheuttamaan NHL:n pudotuspeleistä taisteleville joukkueille ongelmia. Tällä kertaa joukkue nollasi upeasti kotijäällään Keskisen divisioonan vastustajansa Winnipeg Jetsin, jolle pisteet olisivat olleet todella tärkeät.

Craig Beruben valmentama St. Louis Blues otti todella maukkaan kotivoiton maanantain vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella. Blues kaatoi Rick Bownessin valmennukseen täksi kaudeksi siirtyneen Winnipeg Jetsin puhtaasti 3-0 -lukemin.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli kanadalaismaalivahti Joel Hofer, joka torjui nollapeli. Hoferille kertyi yhteensä 33 torjuntaa uransa neljännessä ja tämän kauden toisessa ottelussa. Hofer on tällä kaudella voittanut molemmat ottelunsa Bluesin maalilla torjuntaprosentilla 97,0 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,02.

– Ei minua paljoa kiinnosta nollapeli. Olen iloinen, että saan olla NHL:ssä ja voittaa ottelun kotiyleisön edessä, kertoi Hofer ottelun jälkeen.

Winnipegistä kotoisin oleva maalivahti oli Bluesin neljännen kierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta.

Bluesin maaleista ottelussa vastasivat Kasperi Kapanen, Nathan Walker ja Jakub Vrana. Vrana ja Kapanen siirtyivät NHL:n siirtojen takarajan kynnyksellä Bluesiin. Kummallakin on vielä ensi kausi nykyistä sopimusta jäljellä, joten hyökkääjistä saattaa olla vielä paljon iloa pienessä uudelleenrakennuksessa olevalle organisaatiolle.

Jetsin maalilla Connor Hellebuyck torjui ottelussa vain 14 laukausta.

Jetsille tappio oli jo viides kahdeksaan edelliseen ottelun ja kolmas neljään edelliseen. Jets taistelee tällä hetkellä Keskisessä divisioonassa paikasta kolmen parhaan joukkoon, mutta eroa kolmantena olevaan Avalancheen on viisi pistettä ja Jetsillä on kolme ottelua enemmän pelattuna. Jets on koko konferenssin kahdeksantena tällä hetkellä ja joukkueen perässä Calgary Flames ja Nashville Predators ovat aivan iskuetäisyydellä. Predators on pelannut Jetsiä kolme ottelua vähemmän ja eroa on viisi pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL