Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomattomat maalijuhlat! – NHL-tähden hurjalle putkelle jatkoa

Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman torjui jo toisen nollapelin putkeen.
AOP

NHL:n viikon viimeinen ottelukierros käynnistyi melkoisella maalijuhlalla, kun kaksi huippujoukkuetta kohtasivat toisensa itäisessä konferenssissa. Buffalo Sabres isännöi kotonaan koko NHL:n runkosarjaa johtavaa Boston Bruinsia. Ottelusta tuli lopulta todella yksipuolinen näytös, joka repesi viimeisen kymmenen minuutin aikana todellisesti.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti jo runkosarjan 53. voittonsa, kun joukkue vietti sunnuntaina melkoisia maalijuhlia. Bruins murskasi vieraskaukalossa Buffalo Sabresin tylyin 7-0 -lukemin. Ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisen 12 minuutin aikana, kun vieraat karkasivat kolmen maalin johtoon.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli yhdysvaltalaishyökkääjä Jake DeBrusk, joka vietti neljän tehopisteen iltaa. DeBrusk iski ottelussa maalin ja teki esityön kolmeen. Kotijoukkueelta avauserässä osui DeBruskin lisäksi Garnet Hathaway ja Patrice Bergeron. Toisessa erässä Hampus Lindholm lisäsi johdon neljään maaliin. Kolmannen erän viimeisellä kympillä Charlie McAvoy ja Charlie Coyle onnistuivat maalinteossa, kuten myös tshekkitähti David Pastrnak. Pastrnakille maali oli kauden 48.

Bruinsin maalilla kakkosmaalivahdiksi tällä kaudella jäänyt Jeremy Swayman torjui toisen nollapelin putkeen. Yhdysvaltalainen tarvitsi voittoon ja samalla nollapeliin yhteensä 26 torjuntaa. Swayman on pelannut tällä kaudella yhteensä 39 ottelussa ja näistä on voittoja tullut 18. Nollapelejä on nyt tilillä neljä kappaletta, kun koko uralla näitä on kasassa yhdeksän. Virkaveli Linus Ullmarkilla on 41 aloitusta joukkueen maalilla ja 34 voittoa. Nollapelejä on ruotsalaisella vain kaksi tilillä, mutta torjuntaprosentti on kaksi yksikköä yhdysvaltaista parempi.

Sabresin maalilla koko ottelun pelasi suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen. Luukkoselle kertyi yhteensä 18 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL