Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaisilta hurja ilta! – Dallas käänsi ison vierasottelun nimiinsä

Dallas Starsin Roope Hintz Calgary Flamesin Rasmus Anderssonin kimpussa.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa taistellaan viimeisistä pudotuspelipaikoista sekä koko konferenssin voitosta. Konferenssin voitosta taistelee tiukasti Vegas Golden Knightsin, Los Angeles Kingsin ja Colorado Avalanchen kanssa Dallas Stars. Stars kaatoi äärimmäisen merkittävässä vierasottelussa Calgary Flamesin, joka taistelee vielä viimeisistä pudotuspelipaikoista lännessä. 

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti todella makean voiton sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Stars käänsi tappioaseman voitoksi Calgary Flamesia vastaan 6-5 -lukemin.

Stars karkasi avauserässä jo 3-1 -johtoon, mutta kolme perättäistä kotijoukkueen maalia käänsi tilanteen toisessa erässä päälaelleen kunnes Stars tuli tasoihin. Kolmannessa erässä Flames siirtyi uudemman kerran johtoon, mutta Stars venytti pelin jatkoajalle, jossa syntyi ratkaisu.

Starsin suurimmaksi tähdeksi nousi ykköskentän laitahyökkääjä Jason Robertson, joka iski voittomaalin ja samalla illan toisen osumansa. Kolmen tehopisteen iltaa viettänyt yhdysvaltalaistähti teki esityön Joe Pavelskin iskemään 1-0 -maaliin ottelun avauserässä. Pavelski teki esityön ottelussa Jani Hakanpään iskemään 5-5 -tasoitusmaaliin Robertsonin lisäksi.

Ykköskentän suomalaissentteri Roope Hintz vietti myös kolmen tehopisteen iltaa syöttämällä voittomaalin lisäksi joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia joista jälkimmäinen meni Radek Faksan nimiin. Starsin 3-1 -maalista ottelussa vastasi kauden 20. maalillaan Wyatt Johnston. Miro Heiskanen keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä, mutta otti teholukeman -2 tililleen.

– Me tiedämme, että voimme kilpailla jokaista joukkuetta vastaan tässä sarjassa ja haluamme voittaa läntisen konferenssin. Meidän itseluottamus on todella korkealla ja uskomme mahdollisuuksiimme. Haluamme voittaa Stanley Cupin, kommentoi hurjaa tulokaskautta pelaava Johnston.

Flamesin ykköstähti oli ruotsalaispuolustaja Rasmus Andersson 1+2 tehoillaan. Anderssonilla on tältä kaudelta koossa kymmenen maalia ja yhteensä 47 tehopistettä. Muista maaleista vastasivat Nick Ritchie, Blake Coleman, MacKenzie Weegar ja Elias Lindholm, joka teki avauserässä kauden 20. maalinsa. Jacob Markström torjui Flamesin maalilla 20 laukausta. Jake Oettinger otti voiton Starsin maalilla ja tarvitsi siihen 33 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL