Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aholla todellinen superilta! – Jesse Puljujärvi edelleen pisteittä

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski kolme maalia.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mahtavat maalijuhlat kahden itäisen konferenssin joukkueen välillä. NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes otti äärimmäisen tärkeät pisteet vieraskaukalosta, kun Philadelphia Flyers kaatui jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti toisen voittonsa viiteen edelliseen kamppailuun. Hurricanes nousi tappioasemasta hienoon 5-4 -voittoon jatkoajalla John Tortorellan valmentamaa Philadelphia Flyersia vastaan.

Hurricanesin sankariksi nousi ottelussa hattutempun tehnyt Sebastian Aho. Aho iski varsinaisella peliajalla kaksi maalia ja ratkaisi ottelun jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Hurricanes selvisi jatkoajalle, kun Martin Necas iski tasoituksen vai sekunti ennen kolmannen erän loppua. Vierasjoukkueen viidennestä maalista vastasi huippupuolustaja Brady Skjei.

Vahvan alun jälkeen Hurricanes menetti johtonsa, kun toisen erän ja kolmannen erän alun aikana Flyers iski neljä maalia. Maaleista vastasivat Tyson Foerster, Noah Cates, Joel Farabee ja Brendan Lemieux. Owen Tippett ja Morgan Frost syöttivät kaksi maalia mieheen.

Hurricanesin maalilla voiton torjui tanskalaismaalivahti Frederik Andersen. Andersenille kertyi yhteensä 29 torjuntaa. Ruotsalaismaalivahti Felix Sandström torjui Flyersin maalilla myös 29 kertaa.

Suomalaisista Jesse Puljujärvi sai Hurricanesin paidassa 13.52 minuuttia peliaikaa ilman tehopisteitä. Puljujärvi pelasi samassa kentässä Teuvo Teräväisen ja Jordan Staalin kanssa. Teräväinen pelasi lähes 19 minuuttia, mutta ei saanut tehopisteitä ottelussa. Jesperi Kotkaniemi pelasi yhteensä 14.47 ja otti tililleen yhden miinuksen. Flyersin paidassa Rasmus Ristolaiselle kertyi peliaikaa lähes 20 minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL