Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kotiedun merkitys suuri? – KalPa ja Pelicans huippumielenkiintoisessa kohtaamisessa

Pelicans ja KalPa jatkavat puolivälieriä Kuopiossa.
AOP

Liigan puolivälierissä pelataan lauantaina kaksi sarjojen avaavaa ottelua. Kuopiossa pelataan kuitenkin jo toinen kohtaaminen KalPan ja Lahden Pelicansin välillä, jotka aloittivat sarjansa perjantaina. Lauantain Liiga-kierroksella Ilves aloittaa oman sarjansa Tampereella Porin Ässiä vastaan ja Raumalla Lukko kohtaa Helsingin IFK:n.

Perjantaina nähtiin todella tiukka vääntö Lahdessa, kun Tommi Niemelän valmentama Pelicans käänsi tappioaseman edukseen Kuopion KalPaa vastaan.

Tommi Miettisen valmentama KalPa pääsi ottelussa jo hienosti 1-0 -johtoon, mutta ei onnistunut karkaamaan edes viiden minuutin ylivoimalla kahden maalin johtoon. Lopulta Pelicans nousi voittoon, kun Joni Ikonen iski tasoitusmaalin toisessa erässä ja Tyler Kelleher iski kolmannessa erässä voittomaalin.

KalPa oli Liigan runkosarjassa todella kova kotijoukkue, sillä mahdollisesta 90 pisteestä kotiyleisön edessä joukkue keräsi 59. Sarjassa edellä olivat ainoastaan Tampereen joukkueet, Pelicans ja Rauman Lukko. Pelicans keräsi kotonaan 60 pistettä, mutta teki 12 maalia vähemmän kuin KalPa. KalPan maalisuhde kotijäällä oli +28, kun taas Liigan parhaalla kotijoukkueella eli Tapparalla oli +40. Pelicansin kotipelien maalisuhde oli +27.

Lauantain ottelussa KalPa tarvitsee tulivoimaa joukkueen ykköskentältä, jota johtaa runkosarjassa 50 pistettä takonut Jaakko Rissanen. Rissasen laidoilla pelaavat Juuso Mäenpää ja Max Görtz. Perjantain ottelussa KalPan maali meni puolustaja Jesper Mattilan nimiin.

Lauantain jälkeen ottelusarja jatkuu maanantaina Lahdessa ja keskiviikkona uudestaan Kuopiossa. Jatkoon edetään neljällä voitolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga