Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KalPan veteraanihyökkääjä suurimpana sankarina!

KalPan Tuomas Kiiskinen naulasi kaksi maalia.
AOP

Liigan puolivälierät jatkuivat toisen ottelun muodossa KalPan ja Pelicansin välisessä ottelusarjassa. Kahden ensimmäisen osan jälkeen voitot ovat 1-1, kun kumpikin joukkue on voittanut kotipelinsä. Ottelusarja jatkuu maanantaina Lahdessa ja neljäs ottelu pelataan keskiviikkona jälleen Kuopiossa.

Tommi Miettisen valmentama KalPa maksoi kalavelat perjantailta Lahden Pelicansia vastaan. KalPa kaatoi Tommi Niemelän valmentaman joukkueen 3-0 -lukemin ja tasoitti ottelusarjan voitot yhteen. Kuopiossa ottelua seurasi yli 5000 katsojaa.

KalPan sankarina ottelussa oli kahdella erikoistilannemaalilla kapteeni Tuomas Kiiskinen. Kiiskinen naulasi ylivoimalla 1-0 -maalin, kun ottelua oli 22 minuuttia pelattuna. Kiiskinen iski heti perään alivoimalla kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon. Ottelun loppulukemat viimeisteli Max Görtz tyhjiin reilu minuutti ennen loppua.

Kiiskinen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa suoritukseen tappiollisen avausottelun jälkeen.

– Kyllä meillä jäi eilen hampaankoloon ja halusimme parantaa. Paljon pystytään vielä parantamaan, vaikka hyvin tänään pelasimmekin. Ei liikuttu perjantaina kuten olisi pitänyt. Kiekollista rohkeutta kaipasimme lisää ja onnistuimme siinä hyvin.

KalPan maalilla nollapelin torjui Juha Jatkola, jolle voitto ja nollapeli oli samalla uran ensimmäinen pudotuspeleissä. Torjuntoja kertyi vain 13 kappaletta. Pelicansin maalilla Patrik Bartosak torjui 21 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga