Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lauri Marjamäellä totinen paikka! – Kestääkö Kärpät KooKoon luoman paineen?

Kärpät ja KooKoo pudotuspeleissä.
AOP

Liigan pudotuspelit ovat edenneet ensimmäiseen ratkaisuotteluun, kun Oulun Kärpät isännöi Kouvolan KooKoota torstaina. Liigan pudotuspelien ensimmäisellä ottelukierroksella kumpikin joukkue on onnistunut voittamaan kotipelinsä ja torstain voittaja jatkaa matkaansa puolivälieriin. Vastus puolivälierissä ei kummallakaan joukkueella tule helpottumaan.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät on todella tiukassa paikassa. Kärpät isännöi torstaina KooKoota pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kolmannessa ottelussa. Sarjassa joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet kotipelinsä, joten jatkoon etenevä joukkue ratkeaa Oulussa.

Ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Kärpät sai loistavan alun ja lopun ottelulle. Oululaisryhmä karkasi nopeaan tahtiin 2-0 -johtoon avauserässä. Toisen- ja kolmannen erän aikana KooKoo nousi tasoihin, mutta Julius Junttila iski kaksi osumaa kolmannen erän lopulla naulaten voiton Kärpille.

Toisessa ottelussa KooKoo oli vahva kotiyleisönsä edessä. KooKoo karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 3-0 -johtoon Teemu Rautiaisen, Miska Siikosen ja Kasper Ojantakasen maaleilla. Kolmannessa erässä Kärpät vei Oskari Setäsen nollapelin vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua Arttu Paason maalilla, mutta lähemmäksi vierasjoukkue ei enää päässyt, vaan Heikki Liedes latasi pudotuspelien toisella osumallaan loppulukemat KooKoolle 4-1.

Kärppien kannalta hieno asia ennen torstain ottelua on se, että joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan tällä kaudella kotijäällään KooKoolle. Edellinen tappio helmikuulta 2021, kun KooKoo haki rangaistuslaukauskilpailun jälkeen kaksi pistettä Oulusta mukaansa.

Torstaisen ottelun voittaja kohtaa perjantaina Tampereella joko Tapparan tai Ilveksen. KooKoo saa vastaansa Tapparan ja Kärpät voittamalla KooKoon Ilveksen. Kärpät ja Ilves pelasivat seitsemän ottelun mittaisen sarjan viime keväänä puolivälierissä. Tuolloin Ilves jatkoi matkaansa välieriin. Tappara ja KooKoo pelasivat viime keväänä välierissä toisiaan vastaan. Silloin Tappara eteni viidessä pelissä jatkoon ja finaaleihin Turun Palloseuraa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga