Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jättiyllättäjä nousi patapakan sankariksi! – TPS tiukassa paikassa

Jesse Joensuu TPS:n maalilla.
AOP

Porissa aloitettiin pudotuspelit todella tasaisella ottelulla Porin Ässien ja Turun Palloseuran välillä. Lopulta ottelussa kahden joukkueen välille saatiin vain yhden maalin ero, mutta jääkiekossa tunnetusti se riittää voittoon. Ässät sai pidettyä Isomäessä kotiedustaan kiinni ja lähtee hakemaan sarjalle katkaisua Turkuun tiistaiksi.

Karri Kiven valmentama Porin Ässät palasi pudotuspeleihin voitokkaasti. Reilun viiden tuhannen katsojan edessä Ässät oli lopulta vahvempi 2-1 -lukemin. Jussi Ahokkaan valmentama TPS ei ottelussa päässyt maistamaan maalintekoa kuin vasta 12 sekuntia ennen päätössummerin pärähtämistä.

Ässien maaleista vastasivat ottelussa kapteeni Jesse Joensuu ja puolustaja Roni Sevänen, jonka nimiin merkattiin ottelun voittomaali kolmannen erän lopulla. Joensuu iski Ässät toisen erän puolivälissä 1-0 -johtoon hienolla nousulla ja terävällä rannelaukauksella takakulmaan ohi erinomaisesti pelanneen Lassi Lehtisen. Sevänen iski Ässien voittomaalin tyhjiin, kun peliaikaa oli 40 sekuntia enää jäljellä.

TPS:n ainokainen syntyi hetkeä Seväsen iskemän 2-0 -voittomaalin jälkeen, kun puolustaja Valtteri Pullin roiskaisu siniviivalta painui ohi nollapelistä haaveilleen Niklas Rubinin. Viimeisen 12 sekunnin aikana TPS ei enää saanut laukaustakaan Ässien maalia kohden, joten kotijoukkueen taistelu toi palkinnon.

Rubinille kertyi ottelussa 24 torjuntaa, kun Lehtiselle kertyi 21 koppia vieraiden maalilla.

Ottelusarjan seuraava ottelu pelataan tiistaina Turussa ja voitolla Ässät jatkaa matkaansa puolivälieriin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga