Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Boston teki uskomatonta historiaa – Kaikkien aikojen runkosarja tulossa?

Boston Bruins juhlii maalia.
AOP

Hurjassa lyönnissä koko kauden ollut Boston Bruins on pistänyt lähes tulkoon kaikki seuraennätyksensä uusiksi tällä kaudella. Runkosarjan paras joukkue on myös historiallisen koko NHL:n historiassa.

NHL:n runkosarjaa ylivoimaisesti johtava Boston Bruins pelaa kerrassaan mieletöntä kautta. Joukkue on ollut sarjan kärjessä käytännössä alusta alkaen eikä vauhti ole hiipunut missään vaiheessa. Viimeisin todiste tästä saatiin Lauantain kierroksella, kun Boston kampesi 3-2 voittoon Detroitista. Detroit johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 0-2, mutta kovasieluinen Bruins käänsi ottelun itselleen.

Samalla Bruins kirjautti historiaa, kun se sai 50 voittoa kasaan nopeimmin kauden aikana koko NHL:n historiassa. Bruinsilla kului tähän vain 64 ottelua, joten joukkue on hävinnyt koko kaudella vain 14 ottelua. Näistäkin 5 tappiota on tullut jatkoajalla tai rangaistuslaukauksilla. Varsinaisen peliajan tappioita on siis vaivaiset yhdeksän kappaletta.

Näillä lukemilla voi hyvillä mielein todeta Bruinsin pelaavan kaikkien aikojen runkosarjaa. Voitto Detroitista varmisti samalla Bostonin pudotuspelipaikan lopullisesti. Seuraavassa ottelussa Bruins kohtaa uudelleen Detroitin, joka ottaa mielellään varmasti revanssin sarjaa johtavasta nipusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL