Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Julius Junttilasta sankari! – Kärpät kaatoi kuin kaatoikin KooKoon

Kärppien Julius Junttila ohitti Oskari Setäsen kahdesti.
AOP

Liigan pudotuspelit käynnistyivät kahdella ensimmäisen kierroksen ottelulla. Runkosarjassa suorasta puolivälieräpaikasta irti päästänyt Oulun Kärpät kohtasi KooKoon kotiyleisönsä edessä ensimmäisessä ottelussa. Kärpät onnistui kovan taistelun jälkeen pitämään kotiedustaan kiinni, vaikka peli oli jo kääntymässä vieraiden nimiin.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät otti äärimmäisen tärkeän ja helpottavan voiton Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kärpät kaatoi pudotuspelien avausottelussaan Kouvolan KooKoon Raksilassa 4-2 -lukemin.

Kotijoukkueen sankariksi nousi ottelussa paluun kokoonpanoon tehnyt kokenut oululaishyökkääjä Julius Junttila, joka naulasi kolme maalia Kärpille. Junttila vei ottelun alussa läpiajosta Kärpät 1-0 -johtoon, naulasi 3-2 -voittomaalin kolmannen erän lopussa ja iski tyhjiin loppulukemat Marko Anttilan esityöstä. Kärppien 2-0 -maalista ottelun neljännellä minuutilla vastasi kokenut keskushyökkääjä Joonas Kemppainen. Paluun joulukuun jälkeen tolppien väliin tehnyt Joel Blomqvist torjui ottelussa yhteensä 24 kertaa.

KooKoolta maalinteossa onnistuivat toisessa erässä ensin Heikki Liedes ja kolmannen erän alussa ruotsalaishyökkääjä Linus Andersson. Liedes osui maalin lähietäisyydeltä naulaamaan ruotsalaispuolustaja David Rundbladin kautta 2-1 -kavennuksen ylivoimalla ja Andersson sijoitti tarkalla laukauksella pelivälineen takakulmaan ohi Blomqvistin. Oskari Setänen torjui 30 laukausta vieraiden maalilla.

Ottelusarjan toinen ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan Kouvolassa tiistaina. Sarjan mahdollinen ja varmasti ratkaiseva kolmas ottelu olisi vuorossa torstaina Oulussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga