Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen voitto! – Ilman tähtipelaajaansa pelannut NHL-joukkue käänsi tiukan taiston nimiinsä

Ottawa Senators juhlii voittoa Seattle Krakenista.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Ottawa Senators otti todella makean vierasvoiton. Senators käänsi tiukan ottelun nimiinsä Seattle Krakenin vieraana, joka on ollut tällä kaudella yksi suurimmista yllättäjistä. Senators naulasi ottelun voittomaalin vaiherikkaan ottelun viimeisillä minuuteilla.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatusta NHL-ottelusta todella arvokkaat kaksi pistettä. Senators kaatoi 5-4 -lukemin vieraissa Seattle Krakenin ja piti eron NHL:n itäisessä konferenssissa tiukkana viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Senatorsin ero kahdeksantena olevaan Pittsburgh Penguinsiin on edelleen neljä pistettä. Kummallakin joukkueella on 18 ottelua runkosarjaa jäljellä.

Senatorsin sankariksi voitokkaassa ottelussa nousi maalitykki Alex DeBrincat, jonka laukauksen Will Borgen ohjasi omiin ohi Philipp Grubauerin, kun ottelua oli jäljellä enää reilut kaksi minuuttia.

Vierailta muista maaleista ohi 26 kertaa torjuneen saksalaismaalivahdin vastasivat Patrick Brown, Jakob Chyhcrun, Shane Pinto ja tehot 1+1 iskenyt Claude Giroux. Giroux iski päätöserässä Senatorsin 4-4 -tasoituksen ja teki esityön DeBrincatin voittomaaliin. Tanskalaismaalivahti Mads Sogaard torjui voiton eteen 29 kertaa.

Senators johti ottelua avauserässä jo 3-0 -lukemin, mutta tämän jälkeen Kraken iski neljä maalia putkeen. Maaleista vastasivat kahdesti osunut Jared McCann, Vince Dunn ja Jaden Schwartz. McCann nosti koko kauden saldonsa jo 33 maaliin ja on Krakenin paras maalintekijä. Dunn iski ottelussa tehot 1+1. Kanadalaispuolustaja rikkoi samalla 50 tehopisteen rajan.

Krakenin edustamassa Tyynenmeren divisioonassa kaikki neljä parasta joukkuetta on neljän pisteen sisällä toisistaan. Viidentenä divisioonassa olevalla Calgary Flamesilla on yhdeksän pistettä matkaa Edmonton Oilersiin ja Krakeniin, jotka ovat tasapisteissä sijoilla kolme, ja neljä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL