Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liiga-kaukaloista tuttu ruotsalaistähti hurjaan saavutukseen NHL:ssä!

San Jose Sharksin Erik Karlsson tehoili jälleen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella sarjataulukon pohjalle valahtanut San Jose Sharks kärsi jälleen tappion. Tällä kertaa Sharks koki tappion vieraskaukalossa St. Louis Bluesia vastaan. Ottelussa kuitenkin Sharksin tähtipelaaja onnistui jälleen tehoilemaan ja tekemään oman yhden kauden piste-ennätyksensä.

Craig Beruben valmentama St. Louis Blues otti makean voiton NHL:ssä. Blues kaatoi 4-2 -lukemin David Quinnin valmentaman San Jose Sharksin. Voitto oli Bluesille kauden 28. Blues on läntisessä konferenssissa 14 pisteen päässä pudotuspeleistä 61 pisteen kanssa. Sharks on kerännyt 66 otteluun 50 pistettä ja on koko konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla takanaan vain Chicago Blackhawks.

Bluesilta voitokkaassa ottelussa maalinteossa onnistuivat puolustaja Torey Krug ja hyökkääjä Sammy Blais, Jakub Vrana, ja Robert Thomas. Kasperi Kapanen saalisti syöttöpisteen Vranan iskemään 3-2 -voittomaaliin kolmannen erän alussa. Tshekkihyökkääjälle maali oli kauden toinen. Thomas iski ottelussa tehot 1+1.

Sharksilta maalinteossa onnistuivat Tomas Hertl ja Erik Karlsson. Maali oli Karlssonin kauden 20. Karlsson rikkoi samalla yhden kauden piste-ennätyksensä, sillä pisteitä on nyt koossa 83 kappaletta. Kun runkosarjaa on joukkueella vielä 16 ottelua jäljellä, niin on täysin mahdollista, että sadan pisteen raja menee poikki kaksinkertaiselta Norris Trophyn voittajalta. Tälläkin kaudella Karlsson on vahva suosikki voittamaan NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn.

Karlssonista tuli Brent Burnsin ja Sandis Ozolinshin lisäksi kolmas Sharks-puolustaja, joka on onnistunut tekemään yhdellä kaudella vähintään 20 maalia. Yli 32-vuotiaista puolustajista eniten maaleja on tehnyt entinen Sharks GM Doug Wilson Blackhawksin riveissä. Wilson takoi 23 osumaa kaudella 1989-90.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL