Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki sai loistavia uutisia! – Luottopelaaja lähellä pelikuntoa

Colorado Avalanche Erik Johnson palaamassa kokoonpanoon.
AOP

NHL:ssä viime kaudella Stanley Cupia juhlinut Colorado Avalanche on tällä hetkellä mielenkiintoisessa tilanteessa. Avalanche on läpi runkosarjan taistellut loukkaantumisten kanssa, mutta on edelleen mukana taistelussa NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Avalanche on nyt hävinnyt kaksi ottelua putkeen, mutta tappioputki saattaa päättyä jo seuraavassa ottelussa.

Kahdessa edellisessä ottelussa tappion kärsinyt Colorado Avalanche on saanut iloisia uutisia loukkaantuneiden listalta. Joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Jared Bednar kertoi tiistaina haastattelussa, että luottopuolustaja Erik Johnson on palaamassa alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin kaukaloon.

– Johnsonin 8-10 viikon toipumisaika saattaa lyhentyä. Tällä hetkellä Johnson pystyy luistelemaan hyvin ja tekemään töitä sen eteen.

Joukkueen toiminnasta ovat olleet sivussa jo pidempään maalivahti Pavel Francouz, hyökkääjä Darren Helm ja luottopuolustaja Josh Manson.

Helmin suhteen Bednar on varovaisen optimistinen paluun suhteen, mutta ei täysin varma. Tällä kaudella useampaan kertaan sivussa ollut Manson on palaamassa ennen huhtikuuta takaisin peleihin. Maalivahti Francouzin suhteen pelaaminen tällä kaudella on kuitenkin epävarmaa, sillä toipuminen tuoreimmasta vammasta on ollut hitaampaa.

Avalanche on pelannut tällä hetkellä 61 ottelua ja näissä on kertynyt 74 pistettä. Joukkue on Keskistä divisioonaa johtavaa Dallas Starsia nyt seitsemän pistettä perässä kolme ottelua vähemmän pelanneena. Divisioonan toisena on Minnesota Wild ja kolmantena Winnipeg Jets. Jets on vain pisteen Avalanchea edellä kolme ottelua enemmän pelanneena.

Tällä hetkellä näyttää äärimmäisen todennäköiseltä, että Avalanche kohtaa Wildin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL