Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov nousi sankariksi! – Floridalle kauden tärkein voitto

Florida Panthersin Aleksander Barkov naulasi voittomaalin tärkeässä kamppailussa.
AOP

NHL:ssä käydään todella tiukkaa kilpailua pudotuspelipaikoista. Erittäin tiukkaa taistelu on NHL:n itäisen konferenssin puolella, kun lukuisia joukkueita on tyrkyllä kahdelle viimeiselle paikalle. Kuusi kärkipaikkaa on jaettu jo, mutta viiden joukkueen kesken käydään taistelu kahdesta viimeisestä paikasta. Florida Panthers on yksi pudotuspeleihin mielivistä joukkueista ja keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa otettu voitto paransi jälleen asemia.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi elintärkeät pisteet kotiyleisönsä edessä. Panthers otti kauden 32. voittonsa kaatamalla NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkue Vegas Golden Knightsin 2-1 -lukemin tiukan taistelun jälkeen.

Ottelussa kotijoukkueen sankariksi nousi kapteeni Aleksander Barkov, joka niittasi toisessa erässä Panthersin 2-0 -johtoon. Tämä maali riitti voittoon lopulta, sillä Golden Knightsin kiri jäi yhteen maaliin. Maali oli Barkoville kauden 17. osuma. Joukkueensa toisesta osumasta vastasi ottelun avauserässä voimahyökkääjä Ryan Lomberg, joka naulasi tämän kauden yhdeksännellä osumallaan kotijoukkueen kotijoukkueen johtoon.

Bruce Cassidyn valmentaman Golden Knightsin ainoasta maalista vastasi puolustaja Shea Theodore. Theodore onnistui ylivoimalla toisen erän puolivälin jälkeen Jack Eichelin ja Reilly Smithin esityöstä. Maali oli kanadalaispuolustajan kauden kahdeksas.

Maalivahdit pelasivat kummassakin päässä erinomaisen ottelun, sillä Adin Hill torjui Golden Knightsin maalilla yhteensä 40 laukausta ja Sergei Bobrovsky 31 kertaa Panthersin maalilla.

Panthers on voittonsa myötä kolmen pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, jota pitää hallussaan Pittsburgh Penguins. Panthers on pelannut kaksi ottelua Penguinsia enemmän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL