Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on fiksua seurajohtamista! – NHL:n kestomenestyjällä huima mahdollisuus

Washington Capitalsin Rasmus Sandin on aloittanut vahvasti uudessa seurassa.
AOP

NHL:ssä yksi pitkäaikaisimmista menestyjistä on ollut Washington Capitals. Capitals on päässyt pudotuspeleihin yhtä kautta lukuun ottamatta viimeisen 15 kauden ajan. Tällä kaudella joukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat enää seitinohuet, mutta mahdolliset. Siitä huolimatta joukkuetta on vahvistettu sillä tavalla, että menestyminen venäläiskapteenin johdolla on vielä mahdollista.

NHL:n siirtojen takarajalla yksi mielenkiintoisimmista joukkueista oli Washington Capitals. Capitals teki kovia siirtoja ja onnistui muovaamaan puolustustaan uuteen uskoon, vaikka sopimuksia oli rutkasti päättymässä. GM Brian MacLellan teki mielenkiintoisen siirron kauppaamalla ensin venäläispuolustaja Dmitry Orlovin Boston Bruisiin ja käyttämällä Bruinsista saadun ykköskierroksen varausvuoron Rasmus Sandinin hankintaan.

Sandin siirtyi Toronto Maple Leafsista Yhdysvaltain pääkaupunkiin vaihdossa Erik Gustafssoniin ja tähän varausvuoroon. Ruotsalainen taituri jäi Maple Leafsin puolustuksessa pahoin muiden jalkoihin, eikä nousulle mahdollisuutta enää ollut, kun vasemmalla puolella edellä oli niin Morgan Reilly kuin Chicago Blackhawksista hankittu Jake McCabe.

Ensi kaudeksi Capitalsin puolustuksen ykköspari on jo solmittu. Sandin tulee olemaan laadukas pakkipari loukkaantuneena tällä hetkellä olevalle John Carlsonille. GM MacLellan jatkoi oikealta laukovan Nick Jensenin sopimusta kolmella vuodella. Jensenin sopimus päättyy samaan aikaan Carlsonin ja kapteeni Alexander Ovechkinin kanssa. Kun Ovechkinin sopimus päättyy ja venäläistähden ura todennäköisesti loppuu, niin koko Capitals menee täydelliseen uudelleenrakennukseen.

Puolustuksessa ensi kaudella paikat Sandinin, Jensenin ja Carlsonin lisäksi menee Alexander Alexeyeville sekä Martin Fehervarylle. Slovakialainen Fehervary on jo kaksi kautta ollut Capitalsissa luotettava TOP-4 puolustaja lähes 20 minuutin peliajalla.

Capitals on ensi kauden joukkueeseen käyttänyt tällä hetkellä noin 74 miljoonaa dollaria. Palkkatilaa on siis noin kymmenen miljoonaa käytettävissä. GM MacLellanin tulee kesällä tehdä ratkaisu laitahyökkääjä Anthony Manthan kanssa. Jatkaako hyökkääjä tässä organisaatiossa, vai siirtyykö tämä eteenpäin vaihdossa. Mantha on tällä kaudella ollut heikko ja kantaa vielä ensi kauden nykyistä sopimustaan, jonka arvo on kaudesta 5,7 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL