Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suomalaistähti sai päävalmentajalta isot kehut! – ”Hän näytti itsevarmalta…”

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo Vancouver Canucksin Elias Petterssonia vastaan.
AOP

NHL:ssä läntisen konferenssin voitosta taisteleva Los Angeles Kings otti todella maukkaan kotivoiton sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kings kaatoi kotiyleisönsä edessä mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettäneen St. Louis Bluesin vahvan kolmannen erän ansiosta. Kingsin maalilla debyytin pelasi Columbus Blue Jacketsista hankittu Joonas Korpisalo. Suomalaismaalivahti oli erinomaisessa vireessä heti ensimmäisessä ottelussaan Hollywoodissa.

Los Angeles Kings kaatoi tyylipuhtaan esityksen päätteeksi St. Louis Bluesin 4-2 -lukemin. Todd McLellanin valmentaman joukkueen ratkaisijaksi nousivat kolmannen erän loppupuolella Gabriel Vilardi ja Kevin Fiala, jotka nostivat maaleillaan Kingsin voittoon.

Kingsin maalilla debytoi suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo, joka siirtyi joukkueen palveluksiin aiemmin tällä viikolla Columbus Blue Jacketsin riveistä. Samassa pelaajakaupassa Kings vahvisti puolustustaan Vladislav Gavrikovilla. Sekä Gavrikovin, että Korpisalon sopimukset päättyvät tähän kauteen. Korpisalo otti ensimmäisessä pelissään Kingsin maalilla 24 koppia ja hänelle maalin onnistuivat tekemään Robert Thomas sekä alivoimalla Kasperi Kapanen.

– Minusta Korpisalo näytti itsevarmalta. Ei ole koskaan helppoa pelata uudessa joukkueessa ja ymmärtää kaikkia pelikutsuja kentällä. Maalivahti pelissä sinun täytyy käsittääkseni löytää väylä pelata varmasti uudessa seurassa, kun et vielä tunne kaikkia pelaajia tai muita juttuja. Korpisalo teki useita hyviä torjuntoja, kehui McLellan.

Korpisalo on tällä kaudella pelannut ennen Kings-debyyttiä yhteensä 26 ottelua ja voittanut näistä 11. Korpisalon torjuntaprosentti heikossa Blue Jacketsissa oli 91,1.

– Oli hienoa torjua voitto heti uudessa joukkueessa. Näistä peleistä nauttii eniten. Painetta oli normaalia enemmän, mutta pelaat tätä peliä juuri näitä pelejä varten. Se oli mahtavaa, kertasi Korpisalo ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL