Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa isojen panosten lauantai! – Satakunnan derbystä odotettavissa mahtava otatus

Rauman Äijänsuo.
AOP

Liigassa pelataan todella isoista pisteistä lauantaina. Luvassa on täysi seitsemän ottelun kierros, jossa on jopa runkosarjan voitto panoksena. Raumalla Lukko isännöi Satakunnan derbyssä Porin Ässiä ja Lahden Pelicans saa vieraakseen Tampereen Ilveksen. Lappeenrannassa on täysin panokseton ottelu SaiPan ja Vaasan Sportin välillä. Oulussa Kärpät testaa toisena päivänä putkeen Helsingin IFK:n vireen.

Liigan lauantaikierroksella on isoja panoksia. Liigassa toisena oleva Tampereen Ilves matkaa Lahteen ja koittaa Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin pelivirettä. Pelicans taistelee vielä kotiedusta puolivälieriin. Joukkue on 95 pisteessä Oulun Kärppien ja Kuopion KalPan kanssa. Ilves voi nousta tasapisteisiin Tapparan kanssa sarjan kärkeen ennen runkosarjan viimeistä peliviikkoa.

Oulussa Kärpät on pakkovoiton edessä HIFK:ta vastaan, jolla on yksi peli vähemmän pelattuna ja piste-eroa vain neljä. Kärpillä on lauantain ottelun jälkeen vain kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä, kun taas HIFK:lla kolme. Ville Peltosen valmentama joukkue on seitsemäntenä ja Lauri Marjamäen johtama ryhmä kuudentena.

Raumalla Lukko pyrkii vielä mukaan taisteluun runkosarjan voitosta. Joukkue on viisi pistettä Tapparaa perässä, mutta tämän illan jälkeen Marko Virtasen valmentamalla joukkueella on vain kaksi peliä runkosarjaa jäljellä. Karri Kiven valmentama Porin Ässät taistelee vielä kotiedusta ensimmäiselle kierrokselle. Eroa ottelun enemmän pelanneeseen Turun Palloseuraan on kaksi pistettä.

Viimeisen pudotuspelipaikan suhteen nähdään todella merkittävä kamppailu, kun Hämeenlinnassa HPK isännöi KooKoota. KooKoo on kolme pistettä HPK:ta edellä pelin vähemmän pelanneena. Lauantain jälkeen HPK:lla on vain kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä, joten KooKoo olisi kaadettava varsinaisella peliajalla.

Lauantain Liiga-ottelut

17.00 HPK vs. KooKoo
17.00 Jukurit vs. JYP
17.00 Kärpät vs. HIFK
17.00 Lukko vs. Ässät
17.00 Pelicans vs. Ilves
17.00 SaiPa vs. Sport
18.30 KalPa vs. TPS

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga