Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

AL: Tapparan ja Ilveksen välisessä Liigan paikallisottelussa kaksi väkivaltaista välikohtausta

Ilves Tappara Liiga 24.2.2023
AOP

Tamperelaismedia Aamulehti kertoi tiistaina, että Liigassa pelataussa Ilveksen ja Tapparan välisessä paikallisottelussa viime perjantaina puhkesi kaksi tappelua.

Aamulehden artikkelin mukaan Sisä-Suomen poliisi on aloittanut tutkinnan kahdesta eri pahoinpitelystä. Tappelut liittyivät samaan nujakkaan ja tapahtuivat Nokia Arenan käytävillä erätauolla.

– Väkivaltaakin on käytetty. Todennäköisesti nämä tapaukset liittyvät julkisessa keskustelussa ja sosiaalisessa mediassa esillä olleisiin asioihin, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo.

Iltalehti uutisoi sunnuntaina, että Ilves-fani olisi pahoinpidellyt teini-ikäisen Tapparan fanin. Hämeen Sanomat puolestaan haastatteli 14-vuotiasta, Tapparan faniksi tunnustautuvaa poikaa. Poika kertoi HäSalle saaneensa Ilveksen fanien kanssa syttyneen kärhämän yhteydessä nyrkin kasvoihin. Yle puolestaan kertoi esitutkinnan aloittamisesta aiemmin tiistaina.

Kallioniemi ei ota kantaa tappeluiden tarkempiin yksityiskohtiin tai motiiveihin eikä ota kantaa mediassa esiintyneihin tietoihin.

– Näistä voidaan kertoa lisää sitten, kun olemme kuulleet asianosaisia, tutkinnanjohtaja sanoo.

Sen verran hän kuitenkin kertoo, että pahoinpitelyissä on asianosaisina alaikäisiä henkilöitä. Kallioniemen mukaan järjestyksenvalvojat ja poliisit olivat puuttuneet tappeluihin tapahtumapaikalla.

– Tämänhetkisen tiedon mukaan mahdolliset vammat eivät ole vakavia, Kallioniemi sanoo.

Lähde: Aamulehti

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga