Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Connor McDavidin hurja vire sai jatkoa! – NHL:n läntisen konferenssin kärkitaistelu tiivistyy

Edmonton Oilers juhli murskavoittoa.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa kärkitaistelu jatkuu tiukkana. Keskisessä divisioonassa parhaimmillaan voitosta taistellut Winnipeg Jets on viime aikoina ollut todella heikossa vireessä. Heikompi vire sai jatkoa lauantain vastaisena yönä, kun joukkue pelasi Edmonton Oilersin vieraana. Ottelu oli käytännössä ohi ennen puoliväliä.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers oli tyly isäntä lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Oilers murskasi kotiyleisönsä edessä Winnipeg Jetsin 6-3 -lukemin. Ottelun ensimmäiseen 30 minuuttiin Oilers repi jo 4-0 -johdon ja lisäsi kolmannen erän alussa eron viiteen. Ottelun viimeisen kympin aikana Jets teki kaksi maalia ja nousi lopulta kolmen maalin päähän, kun voitto oli jo ratkennut.

Kotijoukkueen ykköstähti eli Connor McDavid oli jälkeen vahvassa vireessä. Tällä kertaa maaleitta jäänyt NHL:n piste- ja maalipörssin kärkinimi syötti kolme osumaa nostaen kauden syöttösaldonsa 69’n. Oilersin maalit menivät Kailer Yamamoton, Ryan Nugent-Hopkinsin ja Leon Draisaitlin nimiin, kun kaikki tekivät kaksi osumaa.

Nugent-Hopkins nousi urallaan ensimmäisen kerran 30 maalin tekijäksi. Draisaitlilla on kasassa 38 maalia. Ottelussa Nugent-Hopkins vietti neljän tehopisteen iltaa syöttämällä kaksi maalia. Kolmen tehopisteen iltaa vietti McDavidin lisäksi myös Yamamoto ja Draisaitl yhden syöttöpisteen turvin.

Jetsin maaleista kolmannessa erässä vastasivat Mark Scheifele, Brenden Dillon ja Axel Jonsson-Fjällby. Saku Mäenalanen syötti kaksi maalia. Connor Hellebuyck torjui kaksi erää Jetsin maalilla ja torjui 20 laukausta. David Rittich torjui seitsemän kertaa päätöserässä. Oilersin maalilla Stuart Skinner otti 25 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL