Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalo Sabres teki täydellisen kaupan – Hyöty pitkälle tulevaisuuteen

Ville Husso torjuu Jordan Greenwayn yrityksen. Minnesota Wild, St. Louis Blues
AOP

NHL:ssä lähellä pudotuspelipaikkaa oleva Buffalo Sabres teki NHL:n siirtojen takarajalla kaksi oivaa siirtoa. Joukkue kauppasi pitkään joukkuetta palvelleen hyökkääjän eteenpäin ja hankki todellisen joukkuepelaajan Minnesota Wildista riveihinsä. Sabres ei menettänyt siirtojen takarajalla käytännössä mitään, mutta vahvistui pitkässä juoksussa merkittävästi.

Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams veti ässän hihasta ja hankki Minnesota Wildia vuosia edustaneen Jordan Greenwayn riveihinsä. Sabres maksoi Greenwaysta vain kakkoskierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen ja viidennen kierroksen vuoron kesän 2024 NHL:n varaustilaisuuteen. Kakkoskierroksen varaus on kaiken lisäksi Vegas Golden Knightsin, joten vuoro ei tule olemaan kovinkaan korkea.

Greenwaylla on nykyistä sopimustaan jäljellä vielä kaksi kokonaista kautta. Yhdysvaltalaishyökkääjän palkka on vaivaiset kolme miljoonaa dollaria kaudelta, joka sopii erinomaisesti Sabresin palkkakattoihin. Voimahyökkääjänä tunnettu Greenway sopii loistavasti Sabresin kolmoskentän laitaan.

Cantonin kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva 26-vuotias Greenway varattiin NHL:n kesän 2015 varaustilaisuudessa. Wild poimi 198 senttisen laitahyökkääjän toisen kierroksen loppupuolella. Urallaan yli satakiloinen laitahyökkääjä on pelannut kuusi kautta NHL:ssä ja pelannut 317 ottelua. Näissä on syntynyt 119 tehopistettä ja yhteensä 38 maalia.

Pelaajakaupan myötä Sabres on käyttänyt ensi kauden hyökkääjiin yhteensä reilut 40 miljoonaa dollaria. Vielä joukkueen täytyy tehdä jatkosopimus rajoitettuna vapaana agenttina olevalle Tyson Jostille, mikäli GM Adams kokee niin. Rajoittamattomia vapaita agentteja ovat kesällä kapteeni Kyle Okposo, Zemgus Girgensons ja Vinnie Hinotstroza.

Siirtojen takarajalla Sabres kauppasi myös ruotsalaishyökkääjä Rasmus Asplundin Nashville Predatorsiin vaihdossa seitsemännen kierroksen varausvuoroon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL