Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Minnesota Wild teki kovia kauppoja! – Ruotsalaistähti päätyi jääkiekon kehtoon

Anaheim Ducksin John Klingberg pelaa loppukauden Minnesotassa.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja tuli vastaan perjantaina. Minnesota Wild oli yksi siirtojen takarajan aktiivisimmista joukkueista tekemällä kolme pelaajakauppaa. Yksi merkittävä pelaaja lähti Wildista eteenpäin, mutta loppukaudeksi joukkue hankki kaksi merkittävää palasta pudotuspelitaisteluun.

Minnesota Wild teki mukavia kauppoja NHL:n siirtojen takarajalla. GM Bill Guerin vahvisti joukkueen rivejä kahdella ruotsalaisella, kun hyökkääjä Oscar Sundqvist saapui Detroit Red Wingsistä joukkueeseen ja puolustaja John Klingberg Anaheim Ducksista.

Sundqvistista Wild maksoi Red Wingsille neljännen kierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen. 28-vuotias ruotsalainen on Pittsburgh Penguinsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2012. Urallaan Stanley Cupia St. Louis Bluesin riveissä vuonna 2019 juhlinut hyökkääjä on pelannut 340 ottelua ja tehnyt näissä 116 tehopistettä. Sundqvist edusti Penguinsia myös joukkueen kahdella mestaruuskaudella eli kesinä 2016 ja 2017.

Klingberg saapuu Wildiin vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoroon kesälle 2025. Samassa kaupassa puolustaja Andrej Sustr sekä hyökkääjälupaus Nikita Nesterenkon oikeudet siirtyvät Ducksiin. Nesterenko oli Wildin kuudennen kierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta.

Ducks pidätti pelaajakaupassa puolet Klingbergin palkasta, joka oli tälle kaudelle seitsemän miljoonaa dollaria. Ruotsalaisen kausi on sujunut todella heikosti Ducksissa, sillä 50 otteluun on syntynyt vain kahdeksan maalia ja 24 tehopistettä. Tehotilasto on 28 maalia pakkasella. Urallaan Klingberg on pelannut NHL:ssä yhteensä 602 ottelua ja on iskenyt näihin 398 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL