Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kevään musta lammas pilasi NHL-supertähden debyytin! – Huima voitto

Ottawa Senatorsin Jakob Chychrun pelasi New York Rangersin Vladimir Tarasenkoa vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen ottelu. New Yorkissa kohtasivat yksi NHL-kauden suurista mestarisuosikeista eli New York Rangers ja pudotuspeleihin tiukasti hamuava Ottawa Senators. Ottelussa debytoi kummassakin joukkueessa uusi pelaaja, mutta kotijoukkueen fanit joutuivat pettymään pahasti.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti jo neljännen voittonsa putkeen. Senators haki todella arvokkaat kaksi pistettä New Yorkin Madison Square Gardenista kaatamalla New York Rangersin 5-3 -lukemin. Ottelussa Rangersin paidassa debytoi Chicago Blackhawksista siirtynyt Patrick Kane ja Senatorsin paidassa Arizona Coyotesista siirtynyt puolustaja Jakob Chychrun.

– Meidän kärkijätkät pelasivat todella vahvasti. Me olemme pelanneet loistavasti viime aikoina jokaisella osa-alueelle. Löysimme jälleen tien voittoon, kehui Smith.

Kumpikaan uusista hankinnoista ei kerännyt tehopisteitä, mutta Kane oli kotijoukkueelta jäällä kahdesti Senatorsin iskiessä. Senatorsilta maalinteossa onnistui kahdesti tuhannetta NHL-otteluaan pelannut Derick Brassard. Brassardin lisäksi Senatorsilta maalinteossa onnistuivat Claude Giroux, Shane Pinto ja Tim Stutzle, joka niittasi loppulukemat tyhjiin.

Giroux vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa syöttämällä kaksi maalia. Kesällä kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Senatorsin kanssa tehnyt hyökkääjä on naulannut tällä kaudella 63 tehopistettä. Cam Talbot torjui vieraiden maalilla 29 kertaa.

Rangers karkasi ottelun avauserässä Chris Kreiderin alivoimamaalilla johtoon. Jacob Trouba tasoitti pelin Artemi Panarinin upeasta esityöstä toisen erän puolivälissä ja Vladimir Tarasenko vei kotijoukkueen johtoon ennen päätöserää. Jaroslav Halak otti yhteensä 29 koppia Rangersin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL