Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti säväytti! – Jo kolmas kerta uralla…

Dallas Starsin Roope Hintz iski hattutempun Chicagoa vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin kymmenen ottelun kierros. Suomalaisittain hieno ilta nähtiin Chicagossa, kun Dallas Stars kävi murskaamassa Chicago Blackhawksin selvin lukemin. Ottelussa Starsin viidestä tehdystä maalista neljä meni suomalaisten nimiin.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti näyttävän voiton vieraskaukalossa. Stars kaatoi United Centerissä Chicago Blackhawksin selvin lukemin 5-2. Starsille voitto oli toinen putkeen, kun aiemmin tällä viikolla joukkue nujersi Arizona Coyotesin tieltään. Stars johtaa NHL:n läntistä konferenssia ennen Vegas Golden Knightsia ja Los Angeles Kingsiä.

Starsin kirkkain tähti voitokkaassa ottelussa oli uransa kolmannen hattutempun iskenyt suomalaissentteri Roope Hintz. Hintz iski kahdesti ylivoimalla avauserässä ja naulasi loppulukemat tyhjiin 14 sekuntia ennen kolmannen erän loppua.

Kolmanteen erään ottelussa lähdettiin 2-2 -tilanteesta, mutta Jamie Bennin erän alun maalilla Stars karkasi johtoon. Esa Lindell löi Starsin 4-2 -maalin tyhjiin ja Hintz sinetöi loppulukemat. Hintz on neljän ottelun mittaisessa maaliputkessa.

Miro Heiskanen oli ottelussa vahvassa vireessä tekemällä esityöt Hintzin kahteen ensimmäiseen maaliin. Joe Pavelski ja Jason Robertson viettivät myös kahden tehopisteen iltaa tekemällä kahteen maaliin esityöt. Starsin maalilla AHL:stä nostettu Matt Murray torjui 19 laukausta.

– Tämä oli hienoin asia, mitä on ikinä tapahtunut. Tämä on ollut pitkä matka, minkä olen kulkenut NHL:n. En olisi voinut unelmoida tämän menevän yhtään paremmin, uransa ensimmäisen NHL-ottelun pelannut Murray kommentoi.

Blackhawksin maalit ottelussa menivät hyökkääjä Cole Guttmannin ja puolustaja Seth Jonesin nimiin. Petr Mrazek torjui 31 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL