Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n heittopussin tyhjennysmyynnit jatkuvat! – Nyt lähti taitava kanadalaishyökkääjä

Chicago Blackhawksin Max Domi vaihtaa maisemaa.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstaina mielenkiintoinen kauppa, kun NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Chicago Blackhawks jatkoi tyhjennysmyyntejään. Blackhawks kauppasi joukkueen riveissä loistavasti tällä kaudella onnistuneen kanadalaishyökkääjän NHL:n Stanley Cup -mestaruutta tavoittelevan joukkueen riveihin.

Chicago Blackhawksin kausi on mennyt täydellisesti GM Kyle Davidsonin suunnitelmien mukaan. Joukkue on kerännyt lähes vähiten pisteitä ja on onnistunut kääntämään tällä kaudella joukkueessa pelanneita pelaajia hyviin varausvuoroihin.

Aiemmin tämän kevään aikana joukkue on jo kaupannut puolustaja Jake McCaben ja hyökkääjät Patrick Kanen sekä Sam Laffertyn eteenpäin. Nyt vuorossa oli joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaneen Max Domin kauppa. Domi siirtyi Dallas Starsin riveihin yhdessä organisaation kolmosmaalivahti Dylan Wellsin kanssa. Vaihdossa Blackhawks sai kakkoskierroksen varausvuoron kesälle 2025 ja venäläismaalivahti Anton Khudobinin, jolla on tämä kausi vielä sopimusta jäljellä NHL:ssä.

28-vuotias Domi on Arizona Coyotesin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Winnipegistä kotoisin oleva Domi varattiin NHL:n koko varaustilaisuuden 12. pelaajana. Urallaan monipuolinen hyökkääjä on pelannut yhteensä 561 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 363 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan huippulupaavana pelaajana sarjaan tullut Domi on iskenyt 72 tehopistettä.

Tällä kaudella Domi on iskenyt Blackhawksin paidassa 60 otteluun 49 tehopistettä ja yhteensä 18 maalia. Urallaan Domi on kertaalleen rikkonut 20 maalin rajapyykin ja se tapahtui kaudella 2018-19 Montreal Canadiensin riveissä, kun maaleja syntyi 28 ja tehopisteitä aiemmin mainittu 72.

Blackhawksin projekti erinomaisessa tilanteessa

GM Davidson on onnistunut erinomaisesti Blackhawksin kanssa tällä kaudella. Joukkueella on tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen yhteensä kahdeksan vuoroa kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kesälle 2024 Blackhawksilla on kuusi vuoroa tällä hetkellä ja kesälle 2025 vain viisi vuoroa.

Ensi kaudelle joukkueella on pelaajasopimukset tällä hetkellä yhteensä yhden maalivahdin, neljän puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa. Puolustuksessa on toki rajoitettuja vapaita agentteja kaksi, joiden kanssa Davidsonin täytyy todennäköisesti tehdä sopimus ja hyökkäyksessä ainakin kaksi pelaajaa, jotka tulee ensi kaudeksi kiinnittää.

Tällä hetkellä Blackhawks käänteisesti taistelee koko sarjan viimeisestä sijasta runkosarjan osalta. Tällä hetkellä Blackhawks on 31. 47 pisteen kanssa. Takana on vain Columbus Blue Jackets pisteen perässä. Edessä ovat pisteen päässä San Jose Sharks sekä Anaheim Ducks, ja neljän pisteen päässä Arizona Coyotes.

NHL:n varaustilaisuuden ykkösvuoro on haluttua tavaraa etenkin tällä kaudella, kun varattavissa on kanadalaislupaus Connor Bedard. Bedard on tehnyt tällä kaudella Regina Patsin riveissä WHL:ssä yhteensä 114 tehopistettä 45 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL