Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n tähtipelaaja siirtyi vihdoin! – Tekee debyytin välittömästi uudessa joukkueessa

Jakob Chychrun Arizona Coyotesin puolustuksessa.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella merkittävä pelaajakauppa, kun Ottawa Senators hankki puolustukseensa tavoitellun vahvistuksen. Senators onnistui haalimaan käytännössä koko NHL:n tavoitelluimman puolustajan, kun Arizona Coyotesia pitkään edustanut kanadalaispuolustaja siirtyi joukkueen riveihin.

Ottawa Senators teki merkittävän pelaajakaupan. Joukkueen GM Pierre Dorion hankki Arizona Coyotesin tähtipuolustaja Jakob Chychrunin joukkueen riveihin vaihdossa kolmeen varausvuoroon. Varausvuoroista yksi on ensimmäiselle ja kaksi toiselle kierrokselle.

Ykköskierroksen varaus on tulevalle kesälle, mutta se on TOP-5 suojattu. Mikäli ykköskierroksen varaus on TOP-5 -vuoro, niin Coyotes saa automaattisesti suojaamattoman ykköskierroksen varausvuoron kesälle 2024. Kakkoskierroksen varausvuoro on kesälle 2024. Siitä tulee ykköskierroksen varausvuoro, mikäli Senators selvittää tällä kaudella tiensä konferenssin finaaleihin.

Toinen kakkoskierroksen varaus on kesälle 2026. Tällä hetkellä Senatorsilla on varausvuoroja tulevalle kesälle jäljellä kuusi kappaletta. Niistä omia on neljännen, viidennen-, kuudennen- ja seitsemännen kierroksen varaukset, sekä kaksi ylimääräistä vuoroa seitsemännelle kierrokselle. Kesille 2024 ja 2025 on lähtökohtaisesti ensimmäisen, ja toisen kierroksen varausvuorot olemassa riippuen pitkälti, miten tämä kausi Senatorsilta menee ja ehdot täyttyvät.

Coyotesilla on tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen nyt käytössä kuusi vuoroa ensimmäiselle kolmelle kierrokselle.

Chychrun debytoi Rangersia vastaan

NHL:ssä nähdään todella mielenkiintoinen ottelu heti perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Senators kohtaa Patrick Kanella vahvistuneen New York Rangersin. Chychrun lähti myöhään keskiviikkoiltana pelaajakaupan varmistuttua Phoenixista New Yorkiin ja on jo liittynyt uuden joukkueensa palveluksiin. Aamujäillä Chychrun ei ollut mukana, mutta illan ottelussa kanadalainen todennäköisesti nähdään uuden joukkueensa pelipaidassa.

Chychrun on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista, mutta on pelaamissaan otteluissa Coyotesin riveissä iskenyt 28 pistettä ja saanut vastuuta yli 23 minuuttia ottelua kohden. Urallaan Chychrun on pelannut NHL:Ssä 373 ottelua ja iskenyt näissä 170 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL