Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-legenda vaihtoi jälleen maisemaa! – Vaihtoarvo ei päätä huimannut

Los Angeles Kingsin Jonathan Quick matkalla Columbukseen.
AOP

NHL:ssä ollaan nähty melkoisia pelaajakauppoja viimeisten päivien aikana. Yksi merkittävistä pelaajakaupoista nähtiin Los Angeles Kingsin ja Columbus Blue Jacketsin välillä, kun huippupuolustaja, sekä suomalaismaalivahti vaihtoivat osoitteita. Blue Jacketsille jäi käsiin legendastatusta kantava maalivahti, joka vietti organisaatiossa vain päivän ennen uutta kauppaa.

Jarmo Kekäläinen on tehnyt Columbus Blue Jacketsin GM:nä ison palveluksen maalivahti Jonathan Quickille ja kauppasi tämän eteenpäin. Blue Jackets kauppasi torstaina Quickin maalivahtien loukkaantumisista kärsivään Vegas Golden Knightsiin vaihdossa seitsemännen kierroksen varausvuoroon ja maalivahti Michael Hutchinsoniin.

Blue Jackets söi Quickin palkasta puolet, joten Golden Knightsin palkkakattoon vaikuttava summa maalivahdin osalta on vain 2,9 miljoonaa dollaria.

Quickin hankkimisen myötä Golden Knightsilla on tällä hetkellä kaksi tervettä maalivahtia kokoonpanossa. Quick ja kanadalainen Adin Hill. Koko kauden loukkaantumisista kärsinyt Laurent Brossoit pelasi kolme peliä joukkueen maalilla ennen uutta loukkaantumista ja joukkueen ykkösmaalivahdin paikan tällä kaudella ottanut Logan Thompson on myös pitkään vielä sivussa.

Kaksi kertaa urallaan Stanley Cupia juhlinut Quick on urallaan tähän mennessä torjunut 370 voittoa. Tällä kaudella 27 aloitusta Kingsin maalilla on päättynyt 11 voittoon torjuntaprosentilla 87,6. Päästettyjen maalien keskiarvo on ollut uran heikoin, 3,5 maalia ottelua kohden. Parhaalla kaudella eli Stanley Cupiin päättyneellä kaudella 2011-12 Quick torjui runkosarjassa 35 voittoa 92,9 torjuntaprosentilla ja päästämällä alle kaksi maalia ottelua kohden. Tuolla kaudella yhdysvaltalainen torjui yhteensä kymmenen nollapeliä.

Quick kohtasi Kingsin maalivahtina Golden Knightsin kevään 2018 pudotuspeleissä. Tuolloin Golden Knights jatkoi toiselle kierrokselle suoraan 4-0 -voitoin, vaikka Quick torjui 94,7’n torjuntaprosentilla ja päästi ainoastaan 1,55 maalia ottelua kohden. Golden Knights hävisi tuolla kaudella lopulta Stanley Cup -finaaleissa Washington Capitalsille voitoin 4-1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL